Kardemir Karabükspor umut veriyor

- Kulüp başkanı Tankut: - "Takımın oynadığı futbol, hedeflerimize ulaşma yolunda umut veriyor"

Google Haberlere Abone ol
Kardemir Karabükspor umut veriyor

KARABÜK (AA) - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor'un kulüp başkanı Hikmet Ferudun Tankut, "Takımın oynadığı futbol, hedeflerimize ulaşma yolunda umut veriyor." dedi.

Tankut, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligin ilk iki haftasını geride bıraktıklarını, bu süre içinde oynadıkları Galatasaray ve Çaykur Rizespor karşısındaki futbolun göz doldurduğunu söyledi.

Hedeflerinin bu sezon lige tutunarak asansör takım olmaktan kurtulmak olduğunu ifade eden Tankut, "Yeni bir teknik heyet ve yeni bir kadroyla lige başladık. İlk maçımızı çok iyi oynamamıza rağmen Galatasaray karşısında uzatmalarda yenen bir golle kaybettik. Daha sonra Çaykur Rizespor ile oynadık ve bu maçta da çok iyi oynayarak, 3 golle galip geldik. Takımın oynadığı futbol, hedeflerimize ulaşma yolunda umut veriyor." diye konuştu.

Ligdeki bütün takımların güçlü olduğunu vurgulayan Tankut, "Tüm takımlar güçlü. Dolayısıyla ligde tutunmak için toplayabildiğimiz kadar puan toplamak istiyoruz. Aslında iki maçta oynadığımız futbol ölçü değil. Önümüzde daha çok maç var. Her hafta farklı maçlar yaşanıyor. Ligin çok zorlu olduğunu biliyoruz. Hocamız ve futbolcularımız da bunun bilincinde. Hiçbir maçın bizi rehavete sürüklememesi gerekiyor. Biraz daha temkinli olmak ve her maçı kendisine göre bir platform içerisinde değerlendirmek gerekiyor." ifadelerini kullandı.

Milli maçlar nedeniyle lige verilen aranın ardından Beşiktaş ile oynayacaklarını anımsatan Tankut, şunları kaydetti:

"Beşiktaş bu ligin en hızlı ve en iyi futbolunu oynayan takımı. O maçın çok zorlu geçeceğini şimdiden görebiliyoruz. Puan ya da puanlar almak için gideceğiz. Lige verilen arayı en iyi şekilde değerlendirip, bu maça hazırlanacağız."

Yorumlar