Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Tudor:

- "Beşiktaş maçını unuttuk. Antalyaspor karşısında iyi bir oyunla galip gelmek istiyoruz"

Google Haberlere Abone ol
Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Tudor:


KARABÜK (AA) - Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Igor Tudor, Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasındaki Beşiktaş maçını unuttuklarını, Antalyaspor karşısında iyi bir oyunla galip gelmek istediklerini söyledi.

Tudor, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen hafta sonu deplasmanda yaptıkları Beşiktaş maçının ilk yarısında kötü oynadıklarını, ikinci devrede ise istedikleri performansı ortaya koyduklarını ancak bunu skora yansıtamadıklarını kaydetti.

Takımda çok sayıda sakat oyuncusunun bulunduğunu ve bu yüzden Beşiktaş maçında istediklerini yapamadıklarını anlatan Tudor, "Artık bu maç geride kaldı. Beşiktaş maçını unuttuk. Antalyaspor karşısında iyi bir oyunla galip gelmek istiyoruz. Haftanın açılış maçında sahamızda ağırlayacağımız Antalyaspor da ligin kaliteli ekiplerinden. Taraftardan yoksun sahaya çıkacağız ancak oyuncularıma güveniyorum. Bu maçtan puanlar almak için elimizden geleni yapacağız." diye konuştu.

Takımın iki gün izin yaptığını belirten Tudor, cuma günü oynayacakları Antalyaspor maçının hazırlıklarının yarın başlayacaklarını ifade etti.

Yorumlar