Kardemir Karabükspor Futbol Şube Sorumlusu Gül:

- "Kupa maçları önemli ancak ligde oynayacağımız Gençlerbirliği maçını daha fazla düşünüyoruz"

Google Haberlere Abone ol
Kardemir Karabükspor Futbol Şube Sorumlusu Gül:


KARABÜK (AA) - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor'un futbol şube sorumlusu Tolga Gül, "Kupa maçları önemli ancak ligde oynayacağımız Gençlerbirliği maçını daha fazla düşünüyoruz." dedi.

Gül, AA muhabirine yaptı açıklamada, yarın deplasmanda Ofspor ile Ziraat Türkiye Kupası'nda 2. tur karşılaşmasına çıkacaklarını ancak akıllarında hafta sonu oynayacakları Gençlerbirliği maçı olduğunu söyledi.

Çok sayıda sakat oyuncuları bulunduğu belirten Gül, bu nedenle Ofspor maçı için Trabzon'a altyapıdan 7 ve A takımda forma şansı bulamayan 9 oyuncu gittiğini ifade etti.

Diğer oyuncuların ise Karabük'te Gençlerbirliği maçı hazırlıklarına ara vermeden devam ettiğini aktaran Gül, "Ofspor maçına çıkacağız. Teknik direktörümüz Igor Tudor, ligi ve kadromuzdaki sakat oyucuları düşünerek ideal kadrodan oyuncu kullanmayacak. Elbette kupada da gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz. Bu durum kupa maçlarını önemsemediğimiz anlamına gelmesin. Kupa maçları önemli ancak ligde oynayacağımız Gençlerbirliği maçını daha fazla düşünüyoruz. Bu nedenle hazırlıklarına ara vermeden devam ediyoruz." şeklinde konuştu.


- Karabük kafilesi Trabzon'a gitti


Kırmızı-mavili takım, bugün kendi tesislerinde sakatlıkları bulunan Serdar Deliktaş, Kokalovic ve Lazarevic'in yokluğunda yaptığı antrenmanın ardından yarın deplasmanda oynayacağı Ofspor maçı için Trabzon'a gitti.

Kafilede, alt yapıdan 7 oyuncunun yanı sıra kaleciler Ahmet Şahin ve Ercüment Kafkasyalı ile Mahmut Akan, Rodic, Isaac, Hakan Aslantaş, İlhan Depe, Osman Çelik ve Fatih Atik yer aldı.

Öte yandan, Trabzon'a götürülmeyen diğer futbolcular ise yarın yardımcı antrenörler eşliğinde Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında 25 Eylül Pazar günü deplasmanda yapacağı Gençlerbirliği maçının hazırlıklarına tesislerinde devam edecek.


Yorumlar