Kardemir Karabükspor: 0 - Gaziantepspor: 1 (İlk yarı)

Stat: Dr. Necmettin ŞeyhoğluHakemler: Volkan Bayarslan, Bahtiyar Birinci, Ahmet ŞimşekKardemir Karabükspor: Waterman, Uğur Uçar, Murat Akça, Yiğit İncedemir, İshak, Samba Sow, Hamroun, İlhan Parlak, Da Silva, Furkan, EneramoGaziantepspor: Karcemarskas, Ş.

Google Haberlere Abone ol
Kardemir Karabükspor: 0 - Gaziantepspor: 1 (İlk yarı)

Stat: Dr. Necmettin Şeyhoğlu
Hakemler: Volkan Bayarslan, Bahtiyar Birinci, Ahmet Şimşek
Kardemir Karabükspor: Waterman, Uğur Uçar, Murat Akça, Yiğit İncedemir, İshak, Samba Sow, Hamroun, İlhan Parlak, Da Silva, Furkan, Eneramo
Gaziantepspor: Karcemarskas, Şenol Can, Binya, Medunjanin, Stankevicius, Serdar Özbayraktar, Ekrem Dağ, Birol, Traore, Mustafa, Cenk
Gol: Dk. 11 Traore (Gaziantepspor)
Sarı kartlar: Dk. 3 Traore (Gaziantepspor), Dk. 29 Hamroun, Dk. 39 Uğur Uçar (Kardemir Karabükspor)

Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında Kardemir Karabükspor ile Gaziantepspor Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadyumu'nda karşı karşıya geliyor. Mücadelenin ilk yarısını konuk Gaziantepspor Traore'nin golüyle 1-0 önde tamamladı.

Spor Toto Süper Lig'de günün ilk maçı Kardemir Karabükspor ile Gaziantepspor arasında oynanıyor. Evinde başarılı sonuçlar alan Kardemir Karabükspor, bu seriyi devam ettirme, ligin 2. yarısına çok kötü bir başlangıç yapan Gaziantepspor da bu şanssızlığı kırma amacında.

Kardemir Karabükspor'un önemli ismi Mabiala bu maçta oynayamıyor. Konuk takımda ise Bekir, Kemal ve Turgut gibi önemli eksikler var.

11. dakikada konuk Gaziantepspor öne geçti. Bu dakikada gelişen ani atakta Cenk Tosun, sol kanatta buluştuğu topu rakiplerini verkaçlarla geçerek korner çizgisine kadar taşıdı, içeriye çıkardığı topa Traore penaltı noktasının yanından plase bir vuruş yaparak ağlara gönderdi: 0 - 1.

18. dakikada gelişen Kardemir Karabükspor'un atağında Eneramo'nun defansın arkasına attığı topu takip eden İlhan Parlak kaleci ile karşı karşıya kaldı, ancak Karcemarskas kalesini erken terk etti, çıktı ve topu alarak tehlikeyi büyümeden önledi.

32. dakikada kazanılan serbest vuruştan gelen topu sol kanatta Cenk Tosun kafayla ceza sahasına indirdi. Yiğit İncedemir hamle yaptı ancak bir anda topun kontrolünü kaybetti. Serdar Özbayraktar, önüne düşen topu değerlendirip şutunu attı, kaleci Waterman sert şutta topu kornere çelerek gole izin vermedi.

35. dakikada Traore'nin Eneramo'ya yaptığı faulde atışı sol çaprazda ceza sahası çizgisinin hemen yanından Eneroma kullandı. Başarıjı geçen top direk dibinden ağlara gitmek üzereyken kaleci Karcemarskas topu çıkardı ve gole izin vermedi.

42. dakikada İlhan Parlak'a yapılan faulü İshak kullandı. Kaleyi cepheden gören açıdan yaklaşık 25 metreden kullanılan serbest vuruşta top barajı geçti, kaleci Karcemarskas topu sektirdi, Hamroun hamle yaptı, ancak kaleci ikinci hamleyle topu kontrol ederek gole izin vermedi.

Kalan dakikalarda iki takımın çabası da gol getirmeyince ilk yarıyı konuk Gaziantepspor, Traore'nin golüyle 1-0 önde tamamladı.
CİHAN

Yorumlar