Kardemir Karabükspor: 0 - Akhisar Belediyespor: 0 (İlk yarı)

Stat: Dr. Necmettin ŞeyhoğluHakemler: Fırat Aydınus, Serkan Ok, Aleks TaşçıoğluKardemir Karabükspor: Waterman, Erdem Özgenç, Mabiala, Murat Akça, İshak Doğan, Ahmet İlhan Özek, Yiğit İncedemir, Furkan Özçal, Samba Sow, Erkan Kaş, Michael Eneramo Akhisar.

Google Haberlere Abone ol
Kardemir Karabükspor: 0 - Akhisar Belediyespor: 0 (İlk yarı)

Stat: Dr. Necmettin Şeyhoğlu
Hakemler: Fırat Aydınus, Serkan Ok, Aleks Taşçıoğlu
Kardemir Karabükspor: Waterman, Erdem Özgenç, Mabiala, Murat Akça, İshak Doğan, Ahmet İlhan Özek, Yiğit İncedemir, Furkan Özçal, Samba Sow, Erkan Kaş, Michael Eneramo
Akhisar Belediyespor: Oğuz Dağlaroğlu, Emrah Eren, İbrahima Sonko, Uğur Demirok, Çağdaş Atan, Kenan Özer, Merter Yüce, Bruno, Kuate, Sertan Vardar, Oumar Niasse
Sarı kartlar: Dk. 5 Uğur Demirok (Akhisar Belediyespor), Dk. 13 Eneramo, Dk. 35 Erkan Kaş (Kardemir Karabükspor)

Spor Toto Süper Lig'in 29. hafta maçında UEFA Avrupa Ligi mücadelesi veren Kardemir Karabükspor ile üst sıraları zorlayan Akhisar Belediyespor karşısındaki mücadelenin ilk yarısı golsüz berabere sona erdi.

Ev sahibi Kardemir Karabükspor bu sezon ligde evinde oynadığı son 5 maçta 2 galibiyet , 2 beraberlik ve 1 yenilgi aldı. Akhisar Belediyespor ise bu sezon ligdeki son 5 deplasman maçında 3 yenilgi, 1 beraberlik ve 1 galibiyet aldı.

Kardemir Karabükspor ve Akhisar Belediyespor'un form durumlarına baktığımızda, ev sahibi Kardemir Karabükspor son 5 lig maçında 2 galibiyet , 2 beraberlik ve 1 yenilgi aldı. Konuk Akhisar Belediyespor ise son 5 lig maçında 3 yenilgi, 2 beraberlik aldı.

Kardemir Karabükspor takımında Hakan Özmert sakatlık dolayısı ile sahadaki yerini alamadı. Akhisar Belediyespor takımında ise eksik oyuncu bulunmuyor.

Kardemir Karabükspor geride kalan haftalarda 42 puanla 5. sırada yer alırken, Akhisar Belediyespor ise 37 puanla 10. sırada bulunuyor.

20. dakikada gelişen Kardemir Karabükspor atağında Furkan Özçal'ın ara pasında savunmanın arkasına sarkan Eneramo, kaleci Oğuz Dağlaroğlu ile karşı karşıya kaldığı anda vuruşunu yaptı, ancak kalesini erken terk eden ve açıyı kapatan Oğuz Dağlaroğlu ayaklarıyla meşin yuvarlağı çıkartarak gole izin vermedi. Dönen topu tamamlayan Furkan Özçal'ın şutunda top üstten az farkla auta çıktı.

24. dakikada orta alandan Merter Yüce'nin uzun pasında sol kanatta ceza sahası içerisinde Oumar Niasse topla buluştu, oyun alanı çizgisine kadar topu sürükledi, açısını kaybetmesine rağmen yaptığı vuruşta top kaleci Waterman'da kaldı.

28. dakikada Kardemir Karabükspor'dan Samba Sow orta alanda buluştuğu topla rakibi Sertan Vardar'ı geçtikten sonra yaklaşık 30 metreden kaleyi cepheden gören bir açıdan attığı sert şutta meşin yuvarlak üstten auta gitti.

İlk yarının kalan dakikalarında iki takımın çabası da gol getirmeyince devre başladığı gibi 0-0 berabere sona erdi.
CİHAN

Yorumlar