Karateciler 7 madalya ile döndü

Bursa Büyükşehir Belediyesporlu karateciler 5’inci Uluslararası Minik, Yıldız Dünya Çocukları Karate Şampiyonası’ndan 1 altın, 5 gümüş ve 1 bronz madalya ile dönerken, Yıldızlar Erkek Takımı şampiyona ikincisi oldu.Türkiye Karate...

Google Haberlere Abone ol
Karateciler 7 madalya ile döndü

Bursa Büyükşehir Belediyesporlu karateciler 5’inci Uluslararası Minik, Yıldız Dünya Çocukları Karate Şampiyonası’ndan 1 altın, 5 gümüş ve 1 bronz madalya ile dönerken, Yıldızlar Erkek Takımı şampiyona ikincisi oldu.

Türkiye Karate Federasyonunun faaliyet programında yer alan 5. Uluslararası Minik, Yıldız Dünya Çocukları Karate Şampiyonası İstanbul Bağcılar Spor Salonu’nda yapıldı. Toplam 1100 sporcunun katılımı ile 3 gün süren şampiyonada Türkiye’nin en iyileri yarıştı.

İlginin yoğun olduğu şampiyonada Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü sporcularından Bengisu Çelik altın madalya, Ayşen Bayın, Duhan Gümüş, Kemal Ağaç ve Ersin Gökçen gümüş madalya ve Emirhan Özbey de bronz madalya aldı. Bursa ekibi toplamda 7 madalya kazanırken, Yıldızlar Erkek Takımı Dünya Çocukları Şampiyonası ikincisi oldu.

CİHAN

Yorumlar