Karaman: Akhisar karşısında hak ettiğimiz bir galibiyet aldık

Spor Toto Süper Lig'de deplasmanda Akhisar Belediyespor'u 2-0 yenen Kayseri Erciyesspor'da Teknik Direktör Hikmet Karaman, Akhisarspor karşısında hak ettikleri bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Karaman: Akhisar karşısında hak ettiğimiz bir galibiyet aldık

Spor Toto Süper Lig'de deplasmanda Akhisar Belediyespor'u 2-0 yenen Kayseri Erciyesspor'da Teknik Direktör Hikmet Karaman, Akhisarspor karşısında hak ettikleri bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Maç sonu düzenlenen basın toplantısında konuşan Erciyesspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Akhisar Belediyespor'un saygı duyulacak bir takım olduğunu ifade etti. Tecrübeli hoca, "Hem teknik adamları Hamza hoca hem de oyuncuları Süper Lig'e çıktıktan beri vermiş oldukları mücadele, ortaya koydukları futbol ve geçen hafta ki Trabzon'daki daha sonra Bursaspor maçı var. Rakibe saygı duyarak, ama aynı zamanda da Erciyesspor takımına bizim gelmemiz, takımı analiz ettikten sonra ligde kalma yolunda yapılan çalışmaları bugün görmek istedik. Yani 2-0 bugün mağlup da olabilirdik. Ama siz bir takım olgusunu oluşturmuşsanız, kazanmaya yönelik mücadelesi, disiplini takım en önemlisi takım arkadaşlarıyla birliktelik. Kalan 8 maçta 8'ini de kazanırsanız ligde kalırsınız. Mesele bunu oluşturmak. Bugün burada tesadüfi galip gelirsiniz. Ondan sonra gene yenilirsiniz. Küme düşersiniz. Hayır biz futbolcularımızla birlikte biz bir takım olmak istiyoruz. Biz yenilebiliriz küme de düşebiliriz. Ama çalıştığımızın karşılığını almak istiyoruz. Ne çalışıyorsak nasıl mücadele ediyorsak futbolun kuralları çerçevesinde bunu 90 dakika yaymak zorundayız. Ve bizi seyredenler evet Erciyesspor bu işi sonuna kadar götürebilir. Hatta kendini çok öncede kurtarabilir. Veya böyle bir şey yaşarsak da ya tebrik edilecek bir takım iyi futbol oynadılar dedirttirmek zorundayız." dedi.

    Karaman, sözlerini şöyle sürdürdü:
     "90 dakikaya da baktığımız zaman hakikaten hak ettiğimiz bir skor aldık. Onun için hem rakip takıma ama başta oyuncularımıza çok teşekkür ediyorum. Ama bunu da yukarı çektirerek devam etmek zorundayız.” dedi.

Kayseri Erciyessporlu futbolcu Constant Mandjeck de "Aslında bu maç gibi başka maçlarımız da oldu. Ancak şans yanımızda değildi daha önce. Bugün şunu söyleyebilirim ki çok iyi maç çıkarttık, takım olarak çok iyi savunma yaptık. Aynı zamanda çok iyi bir dakikada çok iyi bir anda golü bulduk. Ben bu arada yeni gelen hocamıza, bütün teknik ekibe teşekkür etmek istiyorum. Çünkü onların bu galibiyette katkısı çok büyük.” diye konuştu.

Kayseri Erciyessporlu Emre Öztürk ise "Bugün iyi başladık. Hedefimiz her maçta galibiyet. Her maç final bundan sonra bizim için. İyi çalışıyoruz. Her maç iyi konsantre oluyoruz. Bu saatten sonra kümede kalmamak için her şeyi yapacağız.” dedi. CİHAN

Yorumlar