Karadağ'da "Futbol Evi" açıldı

PODGORICA (AA) - Karadağ Futbol Federasyonu tarafından, başkent Podgorica'da inşa edilen "Futbol Evi", düzenlenen törenle açıldı. "Futbol Evi'nin" açılış...

Google Haberlere Abone ol
Karadağ'da "Futbol Evi" açıldı

PODGORICA (AA) - Karadağ Futbol Federasyonu tarafından, başkent Podgorica'da inşa edilen "Futbol Evi", düzenlenen törenle açıldı.

"Futbol Evi'nin" açılış törenine, FIFA Başkanı Gianni Infantino, UEFA Başkan Yardımcısı Angel Maria Villar, Karadağ Başbakanı Milo Djukanovic, Karadağ Futbol Federasyonu Başkanı Dejan Savicevic ve Podgorica Belediye Başkanı Slavoljub Stijepovic ile çok sayıda futbolcu katıldı.

Infantino, burada yaptığı açıklamada, Karadağ'da bulunmaktan duyduğu memnuniyeti ifade ederek, "Karadağ, bugün bağımsızlığının 10'uncu yaşını kutluyor. Son 10 yılda çok başarılı işler yaptınız. Bugün açılışı yapılan Futbol Evi de bunlardan birisi. Burası, Karadağ futbolunun gelişmesi için önemli bir adımdır." dedi.

Karadağ Futbol Federasyonu Başkanı Savicevic de başta FIFA ve UEFA olmak üzere destek veren tüm kurum ve kuruluşlara teşekkürlerini sunarak, "Futbol Evi, 3 bin 784 metrekarelik bir alana yerleştirilmiştir. İçerisinde garaj, resepsiyon, basın toplantısı salonları mevcuttur." ifadelerini kullandı.

Futbol Evi'nin, birinci ve ikinci katlarında hem Karadağ Futbol Federasyonu hem de ilgili futbol takımlarının hizmetine sunulacak toplantı salonlarının olduğunu belirten Savicevic, "Futbol Evi'nin inşa edilmesi ülke futboluna yaptığımız yatırımlardan sadece birisidir. Son sekiz yıldır FIFA ve UEFA iş birliğinde son derece güzel projelere imza atıyoruz." diye konuştu.

Yorumlar