Kar Kaplanları kayak yapmayı öğreniyor

Tüm dünyaya isimlerini kışın kar banyosu ve buzlu suya girerek duyuran Herkes İçin Spor Federasyonu'na bağlı Erciyes Kar Kaplanları Spor Kulübü üyeleri, şimdide Federasyon Kayseri İl Temsilcisi Alp Disiplini milli hakemi Davut Güleç nezaretinde Erciyes't.

Google Haberlere Abone ol
Kar Kaplanları kayak yapmayı öğreniyor

Tüm dünyaya isimlerini kışın kar banyosu ve buzlu suya girerek duyuran Herkes İçin Spor Federasyonu'na bağlı Erciyes Kar Kaplanları Spor Kulübü üyeleri, şimdide Federasyon Kayseri İl Temsilcisi Alp Disiplini milli hakemi Davut Güleç nezaretinde Erciyes'te kayak öğreniyor. Ayrıca, Türk Sanat Müziği'nden sonra haftanın iki günü Türk Halk Müziği korosu ile konserlere başlamak içinde çalışıyor.

Erciyes’teki ilk kayak grubunda, spor kulübü başkanı Rifat Postacı, ikinci başkan Osman Doğan, üyeler Hatem Yazıcı, Necati Özdoğan ve Ahmet Tuncel katıldı. Spor kulübünün diğer üyeleri de önümüzdeki günlerde gruplar halinde kayak öğrenecek. Hedefte yaş grupları yarışlarında madalya almak var.

Öte yandan, Erciyes Kar Kaplanları Spor Kulübü üyeleri, Türk Sanat Müziği korosundan sonra şimdide Türk Halk Müziği korosu ve konseri için hazırlıklara başladı. Kayseri Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı Türk Halk Müziği bölümünde koro şefi Namık Kemal Bilgin, bağlama bölümünde ise Mustafa Kemal Alimoğlu nezaretinde eğitimlerine devam eden kaplanlar, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında cezaevi, hastaneler, huzurevi, okullar gibi değişik yerlerde konser vermeyi hedefliyor.

Koro ve bağlamada, Federasyon İl Temsilcisi Davut Güleç, spor kulübü başkanı Rifat Postacı, üyeler Cemal Cingil, Hatem Yazıcı, Necati Özdoğan, Hatice Kürkçüo, Hacı Solak, Erol Teke, Ayşe Şahin, Seval Satılmış, Ayfer Zenginsoy bulunuyor.

Alp Disiplini kayak milli hakemi ve Herkes İçin Spor Federasyonu il Temsilcisi Davut Güleç, 50 yaşın üzerindeki spor kulübü üyelerinin kayak öğrenmek için azimli, hırslı ve yetenekli olmalarına dikkat çekti.

"Spor yapmanın yaşı yok." diyen Davut Güleç, kayak öğrenen tüm Herkes İçin Spor lisanslı spor kulübü üyelerini kutladı. Güleç, spor yaparken artık değişik sosyal etkinliklerinde kaçınılmaz olduğunu belirterek, herkesin çağın hastalığı strese karşı bünyesine uygun sporu ve yeteneğine uygun bir müzikle uğraşmasını önerdi.
CİHAN

Yorumlar