Kamerunlu futbolcu Ekeng'in ölümü

- FIFA Başkanı Infantino: "En içten duygularımla ailesi, arkadaşları, Dinamo Bükreş Kulübü'nün oyuncuları, taraftarları, çalışanları ve Kamerun Milli Takımı'na başsağlığı diliyorum"

Google Haberlere Abone ol
Kamerunlu futbolcu Ekeng'in ölümü

ANKARA (AA) - FIFA Başkanı Gianni Infantino, Romanya Birinci Futbol Ligi'nde Viitorul ile oynadıkları maçta kalp krizi geçirerek yaşamını yitiren Dinamo Bükreş'in 26 yaşındaki Kamerunlu oyuncusu Patrick Ekeng için taziye mesajı yayımladı.

Infantino, FIFA'nın internet sitesinden yayımlanan mesajda, Ekeng'in ölüm haberini aldığı için son derece üzgün olduğunu belirterek, "Bu gibi anlarda kelimeler kifayetsiz kalıyor. Kulübü, takım arkadaşları ve daha önce oynadığı kulüplerden gelen mesajlar, kendisinin ne denli saygın biri olduğunu gösteriyor. En içten duygularımla ailesi, arkadaşları, Dinamo Bükreş Kulübü'nün oyuncuları, taraftarları, çalışanları ve Kamerun Milli Takımı'na başsağlığı diliyorum." ifadelerine yer verdi.

Kamerunlu milli orta saha oyuncusu, kulübü Dinamo Bükreş'in, Romanya Birinci Futbol Ligi Şampiyonluk Grubu'nda Viitorul ile yaptığı son hafta maçında, oyuna girdikten 7 dakika sonra yere yığılmış ve kaldırıldığı hastanede hayata gözlerini yummuştu.

Yorumlar