Kalıcı gelir için Boluspor’a benzinlik sözü

Cumhuriyet Halk Partisi Bolu Belediye Başkan Adayı Mehtap Özcan Mısırlıoğlu Boluspor kulübüne kalıcı gelir getirmesi amacıyla seçildiği taktirde benzinlik açma sözü verdi.

Google Haberlere Abone ol
Kalıcı gelir için Boluspor’a benzinlik sözü

Cumhuriyet Halk Partisi Bolu Belediye Başkan Adayı Mehtap Özcan Mısırlıoğlu Boluspor kulübüne kalıcı gelir getirmesi amacıyla seçildiği taktirde benzinlik açma sözü verdi.

Cumhuriyet Halk Partisi Bolu Belediye Başkan Adayı Mehtap Özcan Mısırlıoğlu kent merkezinde uygulanan ücretli otopark sitemini eleştirdi. Mısırlıoğlu Boluspor’a gelir getirmek için oluşturulan sistemde toplanan paranın çok altında bir paranın kulübe aktarıldığını söyledi. CHP’li aday yaptığı açıklamada, şöyle konuştu:

"Boluspor bizim markamız ve değerimiz. Gururumuz olan bir takım. En iyi yerlere gelmesi için mücadele edecek insanlardan bir tanesiyim. Bizim dedemiz kulüp başkanlığı yaptı. Bu açıdan bakıldığı zaman kulübün değeri benim gözümde çok daha fazla. Ama şunu ayırmak lazım. Saatlik 3 lira olan ücretli otopark uygulamalarından yıllık bedel ödeniyor. Gelir 3 milyon civarında ama kulübe ödenen 500 bin liraya yakın bir para. Geri kalan para Bolu’da da harcanmıyor. Bolu dışından birine gidiyor. Bizim itirazımız buna. Biz vatandaşı düşünüyoruz. Laf çarpıtılmasın. Geçici değil kalıcı çözümler sunuyoruz. Benzinlik yeri tahsis edip kalıcı gelir sağlayacağız. Ve kolej projemiz var. Önce bu açıklamalarımı okusunlar. Boluspor’u siyasete alet ediyorlar."

“BİNLERCE MAĞDUR VAR”

Bolu’da yürürlükte olan 18. madde uygulamasını değerlendiren Mısırlıoğlu, "Biz 18. madde ile ilgili birçok vatandaşımızla konuştuk. Vatandaşlar belgeleriyle tapularıyla yardım istiyor bizden. Ben müjdeyi verdim. Bolu’da uygulanan 32 tane 18. madde uygulamasında vatandaşlarımızın ciddi mağduriyetleri var. Burada 10-15 kişi kollanıp oluşan 10-15 bin parsel için binlerce vatandaşımızın mağduriyeti oluşmuş durumda. Bunlar bizim dönemimizde giderilecek. Göstermelik dosya verip sonra bunun cevabını halka veremeyen kişiler değiliz. Biz oluşturacağımız ekiplerle vatandaşlarımızın sorunlarına cevap vereceğiz." şeklinde konuştu.

Bolu Belediye’sinin yapmış olduğu kent meydanı projesinin ön kabulünün yapılmadığını belirten CHP’li Mısırlıoğlu, "Kent Meydanı projesinin geçici kabulü yapılmadı. Geçici kabulü yapılmadan orada 4 tane bina yapıldı. Kabul yapılmadan ihale yapıldı. Orada yapılan binalardan bir tanesinin sundurmaları çok dikkat çekici. Anıtlar Yüksek Kurulu’nun izni olmadan proje onayı verilemez. O sundurmaların izni alındı mı? Başka işletmecilere bu izinler verilmezken o binanın sahibine neden izin veriliyor? Alaaddin Yılmaz önce bunun cevabını versin." dedi.
CİHAN

Yorumlar