Kaleci Karcemarskars Osmanlıspor'da

- Başkent ekibi Gaziantepspor ile sözleşmesi biten Litvanyalı kaleciyi 3 yıllığına kadrosuna kattı - Osmanlıspor Genel Menajeri Yurtgüven: "Türkiye'yi ve başkentini Avrupa'da temsil edeceğimizin farkındayız"

Google Haberlere Abone ol
Kaleci Karcemarskars Osmanlıspor'da


ANKARA (AA) - UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele etmeye hak kazanan Osmanlıspor, kaleci Zydrunas Karcemarskars'ı renklerine bağladı.

Spor Toto Süper Lig'e çıktığı ilk sezonunda Mustafa Reşit Akçay yönetiminde Avrupa'da boy gösterme başarısına ulaşan başkent ekibi, ismi başka kulüplerle de anılan Gaziantepspor'un kalecisi Zydrunas Karcemarskars'ı transfer etti.

Mor-sarılı kulübün genel menajeri Ender Yurtgüven, AA muhabirine, 1983 doğumlu Litvanyalı kaleci ile 3 yıllık anlaşma yaptıklarını belirterek, "Kadromuz, ligde gösterdiği başarıyla aslında kalitesini gösterdi. Ancak Türkiye'yi ve başkentini Avrupa'da temsil edeceğimizin de farkındayız." dedi.

Teknik direktör Akçay'ın raporu doğrultusunda transfer yaptıklarını dile getiren Yurtgüven, "İlk olarak kaleden başladık. Yeni transferimizin bizimle çok daha başarılı işlere imza atacağına inanıyoruz." diye konuştu.

Yorumlar