Kahramanmaraşspor'da galibiyet sevinci yaşanıyor

PTT 1. Lig takımlarından Kahramanmaraşspor Teknik Direktörü Orhan Şerit, 3-2’ik 1461 Trabzon galibiyetinin ardından düzenlenen basın toplantısında lige yeniden tutunma adına çok önemli bir galibiyet kazandıklarını söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Kahramanmaraşspor'da galibiyet sevinci yaşanıyor

PTT 1. Lig takımlarından Kahramanmaraşspor Teknik Direktörü Orhan Şerit, 3-2’ik 1461 Trabzon galibiyetinin ardından düzenlenen basın toplantısında lige yeniden tutunma adına çok önemli bir galibiyet kazandıklarını söyledi.
    Elde edilen 3 puanın tükenen umutları yeniden tazelediğini ifade eden Şerit, “Bu gün bizim için çok önemli bir 3 puan kazandık. Bu 3 puanın lige tutunma adına, yeniden umut tazeleme adına çok iyi bir başlangıç olduğunu düşünüyorum. Takım olarak son haftalarda çok iyi mücadele ediyoruz. Son haftalarda bunun karşılığı olarak ta 3 puanı bugün aldık. Bir nefes aldık İnşallah bu soluğu önümüzdeki maçlara yansıtırız. Oyuncularımı tebrik ediyorum.” dedi.

    Kahramanmaraşsporlu futbolcu Zafer Özden, galibiyetin takımına yakıştığını söyledi. İyi oynamalarına rağmen haftalardır galip gelemediklerini kaydeden Zafer, “Galibiyet bize yakıştı. Haftalardır iyi oynamamıza rağmen galip gelemiyorduk. Artık o şanssızlığımızı da kırmış olduk. İyi oynuyorduk sonuca gidemiyorduk. Şimdi sonuca da gitmeye başladık.” diye konuştu.

    Maçta, futbolcular aleyhine kötü tezahüratta bulunan taraftarlara da seslenen Zafer Özden, “Taraftara seslenmek istiyorum. İki senedir biz şampiyon olduk. İki senedir şampiyon olurken, şimdi şerefsizce mi oynamaya başladık ? Ben buradan bunları soruyorum. Herkesi kastetmiyorum ama. Şeref ve onur 3 puana bu kadar kolay endeksli olmamalı. Burada herkes şerefi, namusuyla mücadele ediyor. Kimsede bizim şerefimize, namusumuza laf söyleyemez. Herkesi kast etmiyorum. Biz şerefimizle oynadık yenildik ve yenildik. Biz kendi sahamızda deplasman havasında oynuyoruz.” ifadelerini kullandı.

    1461 TRABZON CEPHESİ

    1461 Trabzon Teknik Direktörü Cemil Lütfi Canalioğlu, skordan dolayı üzgün olduğunu ifade etti. Maçta mücadelenin iyi, skorun üzücü olduğunu dile getiren Canalioğlu, “Skor için üzgünüz. Ama üzülmek işleri çözmüyor. İlk yarı yakaladığımız fırsatları değerlendirebilseydik, çok farklı bir şekilde skoru yakalayıp içeri girecektik. İkinci yarı mücadele olarak iyi olmasına rağmen skor olarak üzücü. Takım arkadaşlarımı oyuncularımı kutluyorum.” şeklinde konuştu.

    1461 Trabzon Takım kaptanı Barış Memiş ise maçın hakemlerine eleştiride bulundu. ‘Futbol hayatımda gördüğüm en kötü hakem ve en kötü yardımcılar’ diyerek tepkisini dile getiren Barış, “Rakibimizi tebrik ediyorum. Hatalarımızdan ders çıkarmalıyız. Söyleyeceğim sözlerin rakip takımın başarısının önüne geçmesini istemem. Yaklaşık 8 yıldan beri profesyonel futbol oynuyoruz. Hakikaten bu ligin bu kadar kalitesiz olarak görülmemesini istiyoruz. Futbol hayatımda gördüğüm en kötü hakem ve en kötü yardımcılar. Rakip takımın emeğinin önüne geçmesini istemiyorum tabi bu sözlerimin, tebrik ediyorum.”

    Basın toplantısına katılan Mehmet Sıddık İstemi ise “İlk yarı iyi bir oyun koyduk ortaya. İkinci yarıya da iyi başladık. Ama maçın hakemi ilk yarıda kötüydü, ikinci yarıda tanıyamadık. Biz Maraşspor’a değil de hakemlere yenildik diye düşünüyorum. Bu ligde bu kadar kalitesiz hakemlerin ne işi var anlamıyorum yani. Çok üzgünüz.” açıklamasında bulundu.


CİHAN

Yorumlar