Kahramanmaraşspor: 0 - Mersinidmanyurdu: 2

Tarihinde ilk kez kendi sahasında gece maçına çıkan Kahramanmaraşspor, seyircisi önünde ligin iddialı takımlarından Mersinidmanyurdu’na 2-0 mağlup oldu.

Google Haberlere Abone ol
Kahramanmaraşspor: 0 - Mersinidmanyurdu: 2

Tarihinde ilk kez kendi sahasında gece maçına çıkan Kahramanmaraşspor, seyircisi önünde ligin iddialı takımlarından Mersinidmanyurdu’na 2-0 mağlup oldu.

Maçın ardından 12 Şubat Stadyumu'nda düzenlenen basın toplantısında konuşan Kahramanmaraşspor Teknik Direktörü Orhan Şerit, takım olarak maçlara iyi hazırlandıklarını ancak bunu sahaya yansıtamadıklarını söyledi. Takımının 3 puan parolasıyla oyuna başladığını belirten Şerit, “Ancak sahada şartlar istediğimiz gibi gelişmiyor. Bu maçtan 3 puan alırız düşüncesiyle oyuna başladık. 90 dakikanın tümünde oyuna hakimdik ancak rakip takım da çok deneyimli oyunculardan kurulu. Yakaladıkları fırsatları iyi değerlendirdiler. 2-0’lık skor kesinlikle bizim açımızdan hak ettiğimiz bir sonuç değil, üzgünüz.” dedi.

HAKAN KUTLU: HAKEM HATALARI BİZİ ÜZÜYOR

Mersinidmanyurdu Teknik Direktörü Hakan Kutlu’da, ligdeki hakem hatalarından yakındı. Karşılaşmada takımının bir golünün verilmediğini, futbolcularına çok kolay kart çıktığını kaydeden Kutlu, maçın hakeminin karşılaşma boyunca çok kötü bir idare ortaya koyduğunu ifade etti.

Oyuncularının sahada 10 kişi kalmalarına karşın iyi mücadele ettiğini vurgulayan Kutlu şöyle konuştu: “Maçta 10 kişi kaldıktan sonra çok iyi mücadele ettiler. Deplasmandan 2-0 gibi net bir skorla ayrılmamızdan dolayı tebrik ediyorum. Ama maçın önüne geçen bazı şeyler var. Sezon başından beri gerçekten hakem hataları bizi buluyor. Bugün de verilmeyen bir penaltımız, bize çok kolay çıkan sarı kartlar, kırmızı kartlar, rakibimize verilemeyen sarı kartlar, kırmızı kartlar, verilmeyen çok bariz bir gölümüz var. Sezon başından beri ben en az 5-6 tane iptal edilen golümüzü sayarım. Verilmeyen penaltıları, aleyhimize verilen kartları gösteririm. Bugün maçın hakemi için çok talihsiz bir gündü, çok kötü yönetim gösterdi. Ama oyuncularım bunun da üstesinden geldi. Hakemlerin biraz daha dikkatli olmalarını istiyoruz. Sonra kenarda biz itiraz edince en ufak şeyde türümüne yollama tehdidiyle karşı karşıya kalıyoruz. Futbol Federasyonu'nun da buna bir önlem alması gerekiyor.”


CİHAN

Yorumlar