Kafkas: Kazanabileceğimiz bir oyun oynadık

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında kendi sahasında Eskişehirspor ile 0 - 0 berabere kalan Karabükspor'un Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, kazanabilecekleri bir oyundan puansız ayrıldıklarını söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Kafkas: Kazanabileceğimiz bir oyun oynadık

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında kendi sahasında Eskişehirspor ile 0 - 0 berabere kalan Karabükspor'un Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, kazanabilecekleri bir oyundan puansız ayrıldıklarını söyledi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Kafkas, "Oyunun tamamına yakın bir bölümünde çok pozisyona girdik, oyunun kontrolünü elimizde tuttuk. Özellikle maçın ilk yarısında farklı bir skorla soyunma odasına girmemiz gerekiyordu. Ama aynı alışkanlıklarımız devam ediyor. Çok net pozisyonlara giriyoruz fakat bunları değerlendiremiyoruz. Üzgünüz. Fakat bunları dışarıda telafi edebilecek sonuçları alabilecek bir potansiyelimiz var. Dinamik ve genç bir takımız. Biraz tecrübe eksikliğimiz var. 30 haftanın değerlendirmesi bu aslında. Kazanabilecek oyunu oynadık. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Stada gelen seyircimiz gerçekten futbol ziyafeti çektiler özellikle ilk 45 dakikada" dedi.

STAT TEPKİSİ

Statta yaşanan elektrik kesintilerinin sorulması üzerine Kafkas, "Yapılacak bir şey yok. Ben bir türlü anlamam statlar neden Beden terbiyesinde olur da kulüplerde olmaz. Bu nasıl bir uygulama bunu anlamak mümkün değil. Biz statta oynuyoruz ama stat bizim değil başkasının. Anlamakta zorluk çekiyorum" diye konuştu.

SAĞLAM: HAKİKATEN ÇOK KÖTÜ OYNADIK

Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, hafta içinde Türkiye kupasında finale kaldıklarını hatırlatarak, "Hem fiziksel hem de zihinsel yorgunluğundan kurtulamadığımız, bu maçın ilk yarısında kendisini belli etti. Hakikaten çok kötü oynadık. Bugün şans yanımızdaydı. Özellikle kalecimiz Boffin'e teşekkür etmek istiyorum. İkinci yarıda biraz kendimize geldik ve oyunda dengeyi kurduk. Biraz oynamaya başladık derken 2 defa elektriklerin kesilerek maçın durması maalesef bir şanssızlıktı. Çok fazla pozisyona giremedik. Tam bir pozisyona girdik derken elektriklerin kesilmesi bizim için şanssızlıktı. İşin şakası hakikaten rakipten daha iyi kademe yaptı şarteri kim indirdiyse. Kaleciyle karşı karşıya kalırken elektriklerin kesilmesi şanssızlıktı. Bu kadar olumsuzluğa rağmen bir puan almak bizim için sevindirici ki geri kalan 4 haftada 3 tane karşılaşmayı kendi sahamızda oynayacağız. Ligde çıkabildiğimiz yere kadar çıkmaya çalışıyoruz. Diğer tarafta kupada final oynayacağız. İnşallah finali kazanarak kupayı kaldırmak, ligde de kalan karşılaşmaları çok iyi değerlendirip çıkabildiğimiz yere kadar çıkıp sezonu da o şekilde bitirmek istiyoruz. Hakeme iyi maç yönettiği için teşekkür ediyorum. Tolunay hoca hakikaten güzel bir takım yapmış onlara başarılar diliyorum" diye konuştu.

"Avrupa'ya gidecek ve ligden düşecek takımlar size göre netleşti mi?" sorusu üzerine Sağlam, "Avrupa'ya gidecek takımlar netleşti diyemeyiz. Beşiktaş, Galatasaray ve Trabzonspor şampiyonlar ligi ile ilgili konuşmaya başladı. Onun altında 2 takımın kim olacağını kimse kestiremiyor şu anda. Antalyaspor, Kayserispor, Kayseri Erciyesspor, Elazığspor ve biraz da Konyaspor arasında ligde kalmak için kıyasıya bir mücadele olacak. Avrupa kupalarına katılacak takımlar ve ligden düşecek takımların netleşmesi son haftaya kadar devam edecek. Bu da futbol adına seyir zevki yüksek bir ortam oluşturuyor" şeklinde konuştu. CİHAN

Yorumlar