Kafkas: Kadro oluşturamazsak ligi düşünmek zorunda kalacağız

Ziraat Türkiye Kupası'nda Hacettepespor'u 3-1 yenerek 5. tura yükselen Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, "Eğer lig arasında hem kupayı, hem de lige götürecek kadro oluşturamazsak, kupayı değil; ligi düşünmek zorunda kalacağız.

Google Haberlere Abone ol
Kafkas: Kadro oluşturamazsak ligi düşünmek zorunda kalacağız

Ziraat Türkiye Kupası'nda Hacettepespor'u 3-1 yenerek 5. tura yükselen Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, "Eğer lig arasında hem kupayı, hem de lige götürecek kadro oluşturamazsak, kupayı değil; ligi düşünmek zorunda kalacağız." dedi.

Hacettepespor'a attığı 3 golle 5.tura yükselen Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas şöyle konuştu: "Çok büyük takımlar da elenebiliyorlar. Biz işi sıkı tuttuk. En önemlisi uzun süre oynamamış olan arkadaşların ortaya koyduğu performanstan ben memnunum. Bize katkı sağlayacaklarını bu maçta gösterdiler. Şimdi oynamayan arkadaşlar daha fazla süre alacaklar. Bugün onlar için önemli bir gösterdiydi. Yolumuza devam ediyoruz. Bir tur kaldı ve bunu da geçerek gruplara kalmak istiyoruz. Devre arasında yapacağımız transferlerle bu iki kulvarda gitmek istiyoruz. Eğer transferler istediğimiz gibi şekilde olmaması durumunda kupa maalesef ikinci planda olacak." şeklinde konuştu.

Kafkas, 7 Süper Lig takımın elenmesi ile ilgili soruya ise "Bütün takımlar çok asılıyor ve tur atlamak istiyorlar; ama eleniyorlar. Biz de elenebilirdik ve bunun da sorumluluğunu almak lazım. Elenseydik hata bizim hatamız demeliyiz. Bu iki kulvarda götürecek kadro yapısına sahip olmamız lazım. Ligin arası çok sıkışık. Eğer rahat bir konumda olsak kupaya bütün gücümüzü veririz. Elimizden geldiği kadar iki kulvarda da gitmek için mücadele edeceğiz." ifadelerini kullandı.
CİHAN

Yorumlar