Kafkas: Her zaman hava güneşli olmuyor

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, her zaman havanın güneşli olmadığını belirterek, "Kayseri Erciyesspor maçında aldıkları mağlubiyetin nazar boncuğu olsun ancak hedeflerimizden sapmadık.

Google Haberlere Abone ol
Kafkas: Her zaman hava güneşli olmuyor

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, her zaman havanın güneşli olmadığını belirterek, "Kayseri Erciyesspor maçında aldıkları mağlubiyetin nazar boncuğu olsun ancak hedeflerimizden sapmadık.” dedi.

Hafta sonu kendi sahasında Gaziantepsporu konuk edecek olan kırmızı-mavililer, hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor. Hasan Doğan Tesisleri'ndeki antrenmanda futbolcular, önce halı sahada life kinetik yaparak, dikkat, algılama, çabuk ve doğru karar verme yeteneklerini geliştirme çalışması yaptı. Takım, tenis topları ile ritim koordinasyonu ve denge hareketleri yaptıktan sonra çim sahada teknik ve taktik çalışmalar yaptı.

KAFKAS: HEDEFİMİZDEN ŞAŞMA OLMADI

Tolunay Kafkas, geçen hafta deplasmanda Kayseri Erciyesspor'a mağlup olmalarıyla hedeflerinden kesinlikle şaşma olmadığını belirterek, "Kayseri Erciyes takımı hem taktik hem de disiplin açısında çok iyi takım olmuş. Top bizde iken gol yedik. Topu kaptırırsak, ne yapabiliriz bakacağız bu hafta. Eksikliklerimizi giderip Gaziantepspor maçına hazırlanacağız. Bu uzun lig maratonunda olacak şeyler ve normal karşılamak lazım. Bizde rahatlama diye bir şey olmaz ve söz konusu dahi değil. Gaziantepspor, ligin kadro kalitesi bakımında iyi bir takım ve özel oyuncuları var. Biz geçen hafta aldığımız mağlubiyeti unutturmak istiyoruz. Bu nazar boncuğu olacak ve bundan sonra da Karabükspor yenilebilir ama hedeflerimizden en ufak bir sapma yok. Gaziantep maçına olduğu gibi diğer maçlara da inançlıyız. Hiçbir şekilde rehavet söz konusu değil. Bizim için önemli olan bu. Zor bir periyoda giriyoruz. Bundan önce oynadığımız maçlar da zordu. Kimin ne olacağı belli olmaz. Her türlü sürprize ve sonuca lig hazır olmalı. Bu tip maçlar kazanmamız gereken maçlar ve onun için taraftarın Elazığ maçında olduğu gibi yoğun ilgi ve desteklerini bekliyoruz." ifadelerini kullandı.

PARLAK: AVRUPA KUPALARI İÇİN KRİTİK VİRAJ

Karabükspor takım kaptanı İlhan Parlak ise "O maça çok iyi hazırlanmıştık ama 22 haftadır yapmadığımız iki hatayı yapınca mağlup olduk. Şimdi önümüzde kendi sahamızda Gaziantepspor maçımız var. Kendi sahamızda çok iyi bir performans ortaya koyuyoruz. Bizim için Avrupa kupalarına gitmek için kritik bir viraj. Kendi sahamızdaki bütün maçlarımızı kazanmak zorundayız. Antep maçı da bizim için çok önemli. Bu maçtan istediğimiz futbol ve mücadeleyi ortaya koyarak sahadan üç puanla ayrılarak Avrupa kupalarında iyi bir adım atmış olacağız." diye konuştu.

ENERAMO: AVANTAJIMIZI KORUMAK İSTİYORUZ

Takımın golcü oyuncusu Michael Eneramo da futbolda her şeyin mümkün olduğunu belirterek, "Bazen takım halinde çok iyi oynarsınız, bazen hiç iyi oynamazsınız. Bu hafta talihsizlik geldi başımıza ve takım halinde kötüydük. Önemli olan bunları telafi etmek. Önümüzde Gaziantep maçı var. İyi bir ekibimiz var, iyi çalışıyoruz. Geçen hafta kaybettiğimiz 3 puanı bu hafta almak istiyoruz. Bunu telafi edeceğiz. Benim işim gol atmak ve attırmak. Bu maçta da gol atmak istiyorum. Şu şartlar altında bu sonuçlarla Avrupa kupalarına gidiyoruz. Avantajlı olan biziz ve önemli olan bunu korumamız lazım. Bizim aldığımız sonuçlar önemli. Her maça final olarak bakıp öyle sahaya çıkıyoruz. İç saha maçındaki avantajımızı iyi kullanmak istiyoruz. Karabük ve Karabükspor’u benimsedim.” dedi. CİHAN

Yorumlar