Kadlec: İkinci yarı daha iyi yerlere geleceğiz

Fenerbahçe’nin Çek yıldızı Michal Kadlec, sezonun ikinci yarısında daha iyi yerlere geleceklerini söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Kadlec: İkinci yarı daha iyi yerlere geleceğiz

Fenerbahçe’nin Çek yıldızı Michal Kadlec, sezonun ikinci yarısında daha iyi yerlere geleceklerini söyledi.
Fenerbahçe TV’ye açıklamalarda bulunan Kadlec, kendilerini zorlu bir ikinci yarının beklediğini ve bu doğrultuda çalışmalarını en iyi şekilde sürdüklerini ifade etti.
Çalışmaların üst düzeyde gerçekleştiğini ifade eden tecrübeli oyuncu, "İyi ve sıkı bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Gerçekten şu an her şey mükemmel düzeyde. Tabi ki, normal zamanlarda yapılan antrenmanlardan daha sert ve yoğun geçiyor. Sezon öncesinde yapılan bu kamplar, sezon içinde takımı daha da iyi yerlere getirecektir." dedi.
"İlk yarı gerçekten bizim adımıza güzel geçti" diyen Çek oyuncu, "Ligin ilk yarısını lider tamamladık. Baktığınızda ligin ikinci yarıları her zaman daha zor olur. Lideriz ve avantajımız var. Diğer rakipler, bizi yenmek isteyecek ve bizim daha zor olacak. Bunun için hazırlıklı olmalıyız ve hazırlanıyoruz" ifadelerini kullandı.
Avantajlı olduklarını ifade eden Michal Kadlec, "Lider olmak ve puan farkı bizim ilk avantajımız. Diğer avantajımızda herkese iyi takım olduğumuzu agresif oynadığımızı ve bunun için sürekli çalıştığımızı gösterdik. Özellikle de ilk yarı da birçok maçta son dakikaya kadar maçı götürdük ve galibiyeti son dakikalarda kopardık. Avantajlar bunlar." diye konuştu.
Birlikteliğin önemine dikkat çeken yıldız oyuncu, "Fiziksel mücadele, takım kalitesi ve bireysel oyuncuların kalitesi olsun önemli ve bunlar sizi biraz öne çıkartacaktır. En önemli olan şey birlikte olup, maç içinde yardımlaşmak. Defansın kuvvetli olması maç içinde işe yarar, çünkü öne geçtiğinizde savunmayı koruyorsunuz, bu size motivasyon veriyor ve defansınız iyiyse biraz daha öne çıkabilirsiniz." diyerek, sözlerini tamamladı.
CİHAN

Yorumlar