Kadınlarda 8'li finale Galatasaray Odeabank da galibiyetle başladı

Kadınlar Euroleague’de Sekizli Final heyecanı bugün Rusya'nın Ekaterinburg kentinde başladı.

Google Haberlere Abone ol
Kadınlarda 8'li finale Galatasaray Odeabank da galibiyetle başladı

Kadınlar Euroleague’de Sekizli Final heyecanı bugün Rusya'nın Ekaterinburg kentinde başladı. Galatasaray Odeabank Avrupa Ligi Sekizli Final A Grubu birinci maçında ev sahibi Sparta&K Moskova Region Vidnoje ile karşı karşıya geldi. Rusya'da bulunan DIVS Sport Hall'deki mücadeleyi temsilcimiz 68-61 kazanarak grubunda ilk maçları lider geçti.

Günün ilk maçında Fenerbahçe, Kayseri KASKİ'yi 64-58 mağlup etmişti, Galatasaray Odeabank ise Rusya'dan Sparta&K Moskova Region Vidnoje'yi 68-61 mağlup etti.

Rusya'nın Ekaterinburg şehrinde ve 5 bin seyirci kapasiteli DIVS Spor Salonu'nda oynanan maçta temsilcimiz Galatasaray Odeabank, ev sahibi Sparta&K Moskova Region Vidnoje karşısında baştan sona üstün bir oyun çıkardı ve salondan 68-61 galip ayrıldı.

1. Çeyrek: 14-24
2. Çeyrek: 13-11 (27-35)
3. Çeyrek: 22-19 (49-54)
4. Çeyrek: 12-14 (61-68)

A Grubu'nda Fenerbahçe, Sparta&K Moskova Region Vidnoje, Kayseri KASKİ ile birlikte ilk iki mücadelesi veren Galatasaray Odeabank, grubun ikinci maçında yarın saat 18.30'da Fenerbahçe ile mücadele edecek.

Gruplarda birer kez karşılaşacak takımlardan, ilk iki sırayı elde edenler yarı finalde çapraz eşleşecek. Tek maç üzerinden gerçekleşecek bu aşamanın ardından finale çıkacak iki takım belli olacak. Yarı final maçları 11 Nisan Cuma, final mücadelesi ise 13 Nisan Pazar günü yapılacak.
CİHAN

Yorumlar