Juventus Trabzon'u yakından takip ediyor

Dün akşam oynanan ve Galatasaray'ın 2-1 galip ayrıldığı Trabzonspor maçı İtalya basınında sadece Juventus'un internet sitesinde yer buldu.

Google Haberlere Abone ol
Juventus Trabzon'u yakından takip ediyor

Dün akşam oynanan ve Galatasaray'ın 2-1 galip ayrıldığı Trabzonspor maçı İtalya basınında sadece Juventus'un internet sitesinde yer buldu. Galatasaray'ın daha baskın ve toparlanmış bir takım kurgusuyla oynayıp zafere ulaştığı kaydedilirken Trabzonspor'un ligdeki gidişatının iç açıcı olmadığına dikkat çekildi.

Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi'nde Galatasaray ve ardından Trabzonspor ile eşleşen Juventus, bu iki takımın maçlarını yakından takip ediyor. Dün akşam oynanan Galatasaray-Trabzonspor maçını kulübün resmi sitesinden duyuran Juventus, İtalya basınında henüz yer almayan haberi ilk vererek iki takımı da ne kadar yakın takip ettiğini sergiledi.

Galatasaray'ın, Burak Yılmaz'ın iki golüyle kazandığı maç ile ilgili Colman'ın kırmızı kart görmesi sonucu 10 kişi kalan Trabzonspor'da golü Olcan'ın attığını ancak bunun dışında maçta iyi oynayanın Roberto Mancini'nin ekibi olduğu kaydedildi. Bu mağlubiyet sonrası Trabzonspor'un lig sıralamasında sekizinci olduğu ve Avrupa Kupalarına uzak bir konumda bulunduğuna dikkat çekildi.

Haberde Avrupa'da Noel tatili başladığı için maçlara yeni yılda devam edilecek olmasına karşın Türkiye'de maçların devam edeceğini takipçilerine duyurdu.
CİHAN

Yorumlar