Juventus-Trabzonspor maçı İtalya basınında geniş yer buldu

UEFA Avrupa Ligi 2. tur ilk maçında dün akşam Juventus ile karşılaşan Trabzonspor sahadan 2-0 yenik ayrılmasına rağmen oynadığı futbol ile İtalyan basınında "henüz herşey bitmedi" yorumlarına yol açtı.

Google Haberlere Abone ol
Juventus-Trabzonspor maçı İtalya basınında geniş yer buldu

UEFA Avrupa Ligi 2. tur ilk maçında dün akşam Juventus ile karşılaşan Trabzonspor sahadan 2-0 yenik ayrılmasına rağmen oynadığı futbol ile İtalyan basınında "henüz herşey bitmedi" yorumlarına yol açtı. Özellikle ikinci yarıdaki oyunu ile tehlikeli olarak nitelendirilen Trabzonspor'un verilmeyen golü de birçok haberde yer aldı.

Corriere Della Sera gazetesi haberi, "Juventus evinde affetmedi 2-0" başlığıyla verdi. Haberde Juventus'un iyi oynayarak kazandığı Trabzonspor'un ise ikinci yarıda tehlikeli olduğu fakat ikinci golün ardından mağlubiyeti kabullendiği belirtildi. La Repubblica gazetesiyse "Juventus, Conte'nin değişmezleri Osvaldo ve Pogba ile Türkleri katladı" başlığıyla verdiği haberde Juventus'un tur için çok değerli bir galibiyet elde ederek avantajlı duruma geldiğini kaydetti.

La Gazzetta Dello Sport gazetesi "Osvaldo kupanın ası ama Juventus için herşey bitmedi" başlığını kullandığı haberde Juventus'un iyi bir oyunla galibiyeti elde ettiğini belirtti. Trabzonspor'un iptal edilen golüne de değinen gazete 61. dakikada yakılan meşaleler ve atılan ses bombaları dolayısıyla maçın hakem tarafından bir müddet durdurulduğunu kaydetti. Trabzon'daki maçta dikkatli olunması gerektiğini kaydeden gazete, ikinci yarıda tehlikeli ataklar geliştiren Trabzon'a dikkat edilmesi gerektiğine dikkat çekti.

La Stampa gazetesi haberi "Juventus kazandı ama risksiz değil" başlığıyla vererek kolay bir galibiyet olmadığına vurgu yaptı. Haberde oyuncuların ve teknik direktör Conte'nin Türkiye'deki maçın zorlu geçeceği ancak Avrupa kupalarında ilerlemek istediklerini kaydetti.
CİHAN

Yorumlar