Jose Mourinho, yarın 4. kez karşılaşacağı Roberto Mancini'ye hiç kaybetmemiş

Şampiyonlar Ligi 2. tur ilk maçında yarın Galatasaray ile Chelsea arasında oynanacak karşılaşmayla birlikte teknik adamlar Roberto Mancini ve Jose Mourinho da 4.

Google Haberlere Abone ol
Jose Mourinho, yarın 4. kez karşılaşacağı Roberto Mancini'ye hiç kaybetmemiş

Şampiyonlar Ligi 2. tur ilk maçında yarın Galatasaray ile Chelsea arasında oynanacak karşılaşmayla birlikte teknik adamlar Roberto Mancini ve Jose Mourinho da 4. kez karşı karşıya gelecek.

Türk Telekom Arena Stadı'nda saat 21.45'te başlayacak ve İspanya Futbol Federasyonu'ndan Carlos Velasco Carballo'nun yöneteceği maçta Mancini mi Mourinho mu kazanacak? sorusu soruluyor. Bu sorunun cevabı yarın oynanacak Galatasaray-Chelsea maçı sonunda netlik kazanacak. 4 kez karşı karşıya gelen iki deneyimli teknik adamdan Mourinho, Mancini'ye hiç kaybetmedi.

MANCİNİ CHELSEA'YE HEP ÜSTÜNLÜK SAĞLADI, MOURİNHO İSE MANCİNİ'YE HİÇ KAYBETMEDİ

Galatasaray-Chelsea karşılaşması teknik direktör Roberto Mancini ile Jose Mourinho'nun taktik savaşına sahne olacak. Sarı-kırmızılı ekibin İtalya'n teknik patronu Mancini, Chelsea'nin karşısına 11 kez çıktı ve bugüne kadar yönettiği takımlarla Chelsea'ye hep üstünlük sağladı. Ancak Jose Mourinho da Mancini'ye bugüne kadar hiç kaybetmedi.

Tecrübeli İtalya'n teknik adam, Manchester City'nin başındayken 9 maçın 6'sında Chelsea karşısında sahadan galibiyetle ayrıldı. Mancini yönetimindeki Manchester City, Chelsea'ye 2 kez yenilirken, 1 maç berabere sonuçlandı.

Premier Lig'de hiç karşılaşmayan iki teknik adam, geçen sezon Şampiyonlar Ligi ve 2002-03 sezonunda UEFA Kupası'nda birbirlerine rakip oldu.

Geçen sezon Mancini yönetimindeki Manchester City'yi sahasında 3-2 yenen Mourinho'nun Real Madrid'i deplasmandan 1-1'lik beraberlik çıkarmıştı.

2002-03 sezonunda ise Mourinho'nun başında olduğu Porto sahasında Mancini'nin çalıştırdığı Lazio'yu 4-1 yenerken, İtalya'daki mücadele golsüz berabere sonuçlanmıştı.
CİHAN

Yorumlar