Jose Mourinho ismiyle tanınan teknik adamın çalıştırdığı takım şampiyon oldu

Futbolcular ve taraftarlar tarafından Jose Mourinho ismiyle çağrılan teknik adam Can Güven'in Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 3.

Google Haberlere Abone ol
Jose Mourinho ismiyle tanınan teknik adamın çalıştırdığı takım şampiyon oldu

Futbolcular ve taraftarlar tarafından Jose Mourinho ismiyle çağrılan teknik adam Can Güven'in Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 3. Grup'da mücadele eden takımı Erzin Belediyespor, şampiyon oldu ve üçüncü lige çıkmak için play - off oynamaya hak kazandı.

Ligin son haftasında kendi evinde Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor takımını 3-0 yenen Erzin Belediyespor, BAL liginde ilk kez şampiyon oldu. Karşılaşma sonrası yöneticiler, futbolcular ve taraftarlar saha ortasında sevinç gösterisinde bulundu. Ayrıca takımın şampiyonluğu ilçede büyük sevince neden oldu.

TAKIMI, JOSE MOURİNHO İSMİYLE TANINAN TEKNİK ADAM ÇALIŞTIRIYOR

Ligin sekizinci haftasında takımın sorumlusu Mustafa Şentürk'ün istifa etmesi ile yönetim teknik direktör Can Güven ile anlaştı. Jose Mourinho'ya olan sevgisinden ve yönetim şekli benzerliğinden dolayı bu isimle ünlenen Can Güven, çıktığı 20 maçta hiç yenilmedi ve 11 puanla dokuzuncu sırada devraldığı takımını şampiyon olmasına katkı sağladı.

JOSE MOURİNHO, CAN GÜVEN'İN ÇALIŞTIRDIĞI TAKIMLARI TAKİP EDECEĞİM

Geçtiğimiz yıl Ankara'da yapılan bir konferansa Acun ılıcalı ve Jose Mourinho ile birlikte katılan Can Güven, Jose Mourinho'ya sorduğu soru ile onun takdirini kazanmıştı. "Bu soruyu ancak beni çok iyi takip edenler sorabilir." diyen Jose Mourinho, "Bundan sonra bende Can Güven'i ve çalıştırdığı takımları takip edeceğim." demişti.
CİHAN

Yorumlar