Jose Mourinho'dan PSG izahatsı

Dün akşam oynanan Chelsea-PSG Şampiyonlar Ligi 2. tur rövanş maçında beklenmedik bir skor ile uzatmalarda elenen Chelsea'de Portekizli teknik adam Jose Mourinho karşılaşma sonu yaptığı izahatda "Bu sonuç için gözyaşı dökmeyeceğim" dedi.

Google Haberlere Abone ol
Jose Mourinho'dan PSG izahatsı
Dün akşam oynanan Chelsea-PSG Şampiyonlar Ligi 2. tur rövanş maçında beklenmedik bir skor ile uzatmalarda elenen Chelsea'de Portekizli teknik adam Jose Mourinho karşılaşma sonu yaptığı izahatda "Bu netice için gözyaşı dökmeyeceğim" dedi.

Jose Mourinho, 6 sene sonra ilk defa Şampiyonlar Ligi 2. turunda elendiği karşılaşma sonrası 'Bu turnuvadan elendiğimiz için gözyaşı dökmeyeceğim. Ağlamaya lazım yok. Hala bu sezonu muvaffakiyetli bitirme şansımız var. Premier Lige konsantre olacağız' halinde konuştu.

'Turu geçmeyi haketmedik'

Kendisi için Premier Ligi kazanmanın daha ciddi olduğunu belirten deneyimli teknik adam 'Bu netice beni bitkisel düş kırıklığına uğrattı ama pragmatik olmaya çalışıyorum. Rakip bizden daha iyi oynadı. Dürüst olmak gerekirse turu geçmeyi hak etmedik. Bu gece tahsil edilen bu sonuçun etkisinden derhal kurtulup Premier Ligi kazanmamız gerektiğini oyuncularıma ilettim' ifadelerini kullandı.

Chelsea takımının Portekizli menajeri Jose Mourinho izahatlarının devamında 'Yarın oynamak istiyorum. Futbolda kaybedersin ve ya kazanırsın,iyi günlerin olur,kötü günlerin olur.Ama hiçbir süre futbol oynama arzumu kaybetmem ve korkmam.Şu an bütün hedefimiz Premier Ligi kazanmak. Oyuncularıma da maç sonu dedim burada da tekrarlıyorum 'Sakın ağlamayın ve yarın saat 13.00'te antrenmanda görüşürüz' dedi.

Mourinho 6 sene sonra ikinci turda elendi

Bu arada Portekizli teknik adam Jose Mourinho kariyerine 6 sene sonra ilk defa Şampiyonlar Ligi'ne ikinci turda veda etti.

2008-09 sezonunda Mourinho, İtalya'nın Inter takımını çalıştırırken İngiliz takımı Manchester United ile eşleşmiş ve ilk maçta konusunda golsüz berabere kalırken rövanşta Old Trafford Stadı'nda rakibine Vidic ve Ronaldo'nun golleriyle 2-0 yenik olmuş ve Şampiyolar Ligi'nin ikinci turunda elenmişti.

Yorumlar