John Terry kupayı kaptı sözleşmeyi kurtardı

İlerleyen yaşına rağmen Chelsea'de alternatifi henüz bulunamayan ve Lig Kupası Finali'nde gol atarak kalitesini konuşturan John Terry'nin bir süredir aklını takımdaki geleceği kurcalıyordu.

Google Haberlere Abone ol
John Terry kupayı kaptı sözleşmeyi kurtardı
İlerleyen yaşına karşın Chelsea'de alternatifi henüz bulunamayan ve Lig Kupası Finali'nde gol atarak kalitesini konuşturan John Terry'nin bir süredir aklını takımdaki geleceği kurcalıyordu.

İngiliz basınına “Takımda kalmak, bir kaç sene Chelsea’ye hizmet etmek istiyorum” izahatsı oluşturan deneyimli stopere müjde, hocası Jose Mourinho’dan geldi. Portekizli menacer, kaptan Terry’nin istikbal sezon da takımda olacağını açıkladı. Premier Lig’de bugün oynanacak West Ham United maçı öncesi matbuat toplantısı düzenleyen Portekizli teknik adam, 34 yaşındaki savunma oyuncusunun istikbal sezon da Londra temsilcisinde forma giymeye devam edeceğini anlatım etti. Terry’in bu sezonki performansına da dikkat çeken deneyimli çalıştırıcı, “Hiç şüphem bulunmamaktadır ki, istikbal sezon da Chelsea’de olacak. Geçen sezon iyiydi, bu sezon daha da iyi. Büyük adamların yerini doldurmak güçtür fakat bir sonrakini düşünmek zorundasınız” ifadelerini kullandı. Maviler, geçen sezon takıma yıllarca meslek vermiş Frank Lampard ve Ashley Cole bu şeklinde yıldızlar ile yollarını ayırmıştı.

Kaynak: FANATİK

Yorumlar