Joachim Löw imzayı attı

Türkiye'de hakkında birçok senaryo yazılan Almanya Milli Takımı Teknik Direktörü Joachim Löw'den sürpriz bir hamle geldi.

Google Haberlere Abone ol
Joachim Löw imzayı attı
Türkiye'de meselesinde çok sayıda senaryo yazılan Almanya Milli Takımı Teknik Direktörü Joachim Löw'den sürpriz bir atak geldi.

Almanya Milli Takımı'nın 2006'dan buyana teknik direktörlüğünü yapan Joachim Löw, hakkındaki dedikodulara yeri koydu. Jurgen Klinsmann'ın yardımcısı şekilde başladığı ulusal takım kariyerinde istikrarlı bir grafik sergileyen 55 yaşındaki teknik adam, ülkesinde kalmayı tercih etti.

Önümüzdeki sezon için adı Real Madrid ve Barcelona ile anılan Löw'ün, Almanya Futbol Federasyonu ile 2016'ya kadar bulunan sözleşmesi uzatıldı. Alman federasyonu, 208 yılına kadar 55 yaşındaki çalıştırıcı ile yola devam etme kararı aldı.

Brezilya'da zirveye çıktı
Löw, muvaffakiyetli ulusal takım kariyerine karşın süre vakit eleştirilere uğramış lakin Brezilya'da düzenlenen 2014 Dünya Kupası Finalleri'nde kariyerinin zirvesine çıkmıştı. Almanya, finalde Arjantin ile karşılaşmış, uzatmalara giden maçta Mario Götze'nin golüyle kazanıp Dünya'nın en büyüğü olmayı başarmıştı.

Joachim Löw'ün, 2016 Avrupa Şampiyonası Finalleri sonrası sona erecek bulunan sözleşmesinin, Rusya'da 2018'de düzenlenecek Dünya Kupası Finalleri'nin sonuna kadar uzatıldığı öğrenildi.

Kaynak: FANATİK

Yorumlar