Jesus: İki yıldır finale çıkmamız şans eseri değil

UEFA Avrupa Ligi Final karşılaşmasında yarın İspanya’dan Sevilla ile karşı karşıya gelecek olan Portekiz temsilcisi Benfica'nın Teknik Direktörü Jorge Jesus maç öncesinde basın toplantısı düzenledi. Jesus, rakiplerinin çok iyi oyuncularının...

Google Haberlere Abone ol
Jesus: İki yıldır finale çıkmamız şans eseri değil

UEFA Avrupa Ligi Final karşılaşmasında yarın İspanya’dan Sevilla ile karşı karşıya gelecek olan Portekiz temsilcisi Benfica'nın Teknik Direktörü Jorge Jesus maç öncesinde basın toplantısı düzenledi. Jesus, rakiplerinin çok iyi oyuncularının olduğunu ancak kendilerinin de iki yıldır final oynamaya hak kazanarak bu başarının şans eseri olmadığını kanıtladıklarını belirtti.

İtalya’nın Torino şehrindeki Juventus Stadı’nda yarın akşam gerçekleşecek UEFA Avrupa Ligi Final karşılaşması öncesi yapılan basın toplantısında konuşan Portekiz temsilcisi Benfica teknik direktörü Jorge Jesus iki yıldır arka arkaya finale çıkmanın şans eseri olmadığını belirtti. İtalya Serie A ligi şampiyonu Juventus’u eleyerek finale çıkmayı başaran Benfica’nın deneyimli çalıştırıcısı Jesus, geçen yıl da final oynadıkları için duygusal olarak kendilerini daha güvende hissettiklerini ifade etti.

Basın toplantısına Brezilyalı tecrübeli defans oyuncusu Luisão ve genç İspanyol forvet Rodrigo da katıldı. Rodrigo, Sevilla’nın Reyes ve Rakitic gibi çok iyi oyuncular olduğunu ancak kendilerinin de kazanmak için ellerinden geleni yapacaklarını kaydetti.

CİHAN

Yorumlar