Jesus: Bu akşam en iyi olan takım kazanmadı

UEFA Avrupa Ligi Final karşılaşmasında İspanyol Sevilla'ya penaltılarla 4 - 2 mağlup olan Portekiz temsilcisi Benfica'nın teknik direktörü Jorge Jesus, bahanelere sığınmanın doğru olmadığını ve kupayı kazandıkları için Sevilla’yı...

Google Haberlere Abone ol
Jesus: Bu akşam en iyi olan takım kazanmadı

UEFA Avrupa Ligi Final karşılaşmasında İspanyol Sevilla'ya penaltılarla 4 - 2 mağlup olan Portekiz temsilcisi Benfica'nın teknik direktörü Jorge Jesus, bahanelere sığınmanın doğru olmadığını ve kupayı kazandıkları için Sevilla’yı tebrik ettiklerini ifade etti.

İtalya’nın Torino şehrindeki Juventus Stadı’nda UEFA Avrupa Ligi Final maçı için İspanyol Sevilla ile karşılaşıp penaltılarda 4-2 mağlup olan Portekiz temsilcisi Benfica teknik direktörü Jorge Jesus, maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuştu. Jesus, maçın ilk yarısında sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalan Miralem Sulejmani’nin iyi bir oyuncu olduğuna değinerek, “Sulejmani’nin sakatlanması bizim için kötü oldu tabi. İyi bir penaltı kullanıcısıydı iyi bir oyuncuydu. Ama sakatlandığı için çıkmak zorunda kaldı” dedi.

Tecrübeli teknik adam ikinci yarıda Lima’ya yapılan hareketin penaltı olduğunu düşündüğünü ama hakemin o şekilde düşünmediğini belirterek, “Buna sığınmıyorum ama söylemeden de geçemeyeceğim. Bu akşam en iyi olan takım kazanmadı” dedi.

Maçın başında buldukları pozisyonlarla etkili olabileceklerini ancak bunu başaramadıklarını kaydeden deneyimli çalıştırıcı Jesus, “Birçok şey söylenebilir şunu oynatsaydım bunu oynatmasaydım şeklinde. Sevilla kazandı onları kutluyorum, tebrik ediyorum” diye konuştu. CİHAN

Yorumlar