Jermaine Jones: İkinciliği başka maçlarda kaybettik

Beşiktaş’ın Amerikalı futbolcusu Jermaine Jones, lig ikinciliğini başka maçlarda kaybettiklerini söyledi.Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında oynanan ve 1-1 beraberlikle sonuçlanan Beşiktaş ile Gençlerbirliği karşılaşmasının ardından...

Google Haberlere Abone ol
Jermaine Jones: İkinciliği başka maçlarda kaybettik

Beşiktaş’ın Amerikalı futbolcusu Jermaine Jones, lig ikinciliğini başka maçlarda kaybettiklerini söyledi.

Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında oynanan ve 1-1 beraberlikle sonuçlanan Beşiktaş ile Gençlerbirliği karşılaşmasının ardından Beşiktaşlı oyunculardan Pedro Franco ve Jermaine Jones açıklamalarda bulundu.

Jermaine Jones, “Bugün maçın kontrolü genel anlamda bizdeydi. Kontra ataklardan pozisyonlar verdik. Daha iyi taraf bizdik. Neticede fena bir sezon geçirmedik. Kazanmamız gereken maçlarda puanlar kaybettik. Biz daha önceki maçlarda lig ikinciliğini kaybetmiştik.” diye konuştu. Jones ayrıca tüm konsantrasyonunun Dünya Kupası’nda olduğunu ve ondan sonra takımda kalıp kalmayacağına karar vereceğini söyledi.

Pedro Franco ise, “İyi bir takıma karşı oynadık. İlk yarı onlar ve biz, topa hakim olmak istedik. İkinci yarıda bir gol daha bulup maçı kopartmak istiyorduk fakat bu olmadı. Organize bir kontrayla golü yedik ve maç berabere bitti.” ifadelerini kullandı.

CİHAN

Yorumlar