Jeremy Perbet: Kendime güvenim tam, bu ligde de çok gol atacağıma inanıyorum

Spor Toto Süper Lig'in yeni ekibi İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü, Fransız golcü Jeremy Perbet'i kadrosuna kattı. İstanbul Başakşehir Stadı'nda gerçekleştirilen imza törenine Transfer Komitesi Başkanı Mustafa Saral ve Fransız futbolcu...

Google Haberlere Abone ol
Jeremy Perbet: Kendime güvenim tam, bu ligde de çok gol atacağıma inanıyorum

Spor Toto Süper Lig'in yeni ekibi İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü, Fransız golcü Jeremy Perbet'i kadrosuna kattı. İstanbul Başakşehir Stadı'nda gerçekleştirilen imza törenine Transfer Komitesi Başkanı Mustafa Saral ve Fransız futbolcu Jeremy Perbet katıldı.

Başkan Mustafa Saral, kulübün geçmişten bugüne devam eden ve Türk futbol camiasının takdirini kazanan bir transfer politikaları olduğunu belirterek, "Şova dönük değil, takım oyunu oynayan ayağını yere basan bir futbol takımı kurmak için yola çıktık. Bu vesileyle birçok oyuncuyla anlaşarak kadromuza kattık. Jeremy, İspanya 1. Ligi'nde 21 gol, son 3 sezonda da 66 gol atarak kendisini ispatlamış bir oyuncumuz. Kendisine güvenimiz tam, Golleriyle adından söz ettirecektir. Hayırlı olsun." diye konuştu.

'İSTANBUL BAŞAKŞEHİR İLE SÖZLEŞME İMZALADIĞIM İÇİN ÇOK MUTLUYUM'

İstanbul Başakşehir ile 3 yıllık sözleşme imzalayan Jeremy Perbet ise çok mutlu olduğunu söyledi. Perbet, "Çünkü yönetim ilk günden itibaren bana güvenini hissettirdi. Yeni bir kulüp yeni projeler yeni bir stat var. Bundan dolayı bana karşı verdikleri güvenden dolayı çok teşekkür ediyorum. Takımımız da ofansif oynayan bir futbol takımı olacak. Bu takıma imza attığım için çok mutluyum." şeklinde konuştu.

Daha önce oynadığı takımlarda birçok gol attığını dile getiren Perbet, "Burada da takım arkadaşlarım tarafından çok beslenirsem bu ligde de çok gol atacağıma inanıyorum. Büyük takımlardan dolayı da ligi tanıyordum. Kendime güvenim tam." ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Perbet, yeni takımı İstanbul Başakşehir'in formasını giyerek basın mensuplarına poz verdi.

CİHAN

Yorumlar