İZVAK'tan Altınordu'ya ziyaret

- İZVAK Başkanı Erten: "Öncelikle hedefimiz Alsancak, Karşıyaka ve Göztepe statlarının yapımı. Ankara'ya kulüplerimizle kısa süre sonra yapacağımız ziyarette tüm sorunlarımızı masaya yatıracağız"

Google Haberlere Abone ol
İZVAK'tan Altınordu'ya ziyaret


İZMİR (AA) - İzmir Spor Kulüpleri Birliği ve Geliştirme Vakfı (İZVAK) Başkanı Ali Erten ve yönetim kurulu üyeleri Altınordu Kulübünü ziyaret etti.

Yeşilyurt'taki Sait Altınordu Yerleşkesi'nde kulüp başkanı Seyit Mehmet Özkan'la bir araya gelen Erten, Altınordu'nun altyapı yatırımını duyduğunu ancak bu kadar güzel bir organizasyonu tahmin etmediğini kaydetti.

İZVAK olarak İzmir'deki 9 kulübün gücüyle tüm sorunların üstesinden gelebileceklerine inandıklarını kaydeden Erten, şöyle konuştu:

"Öncelikle hedefimiz Alsancak, Karşıyaka ve Göztepe statlarının yapımı. Ankara'ya kulüplerimizle kısa süre sonra yapacağımız ziyarette tüm sorunlarımızı masaya yatıracağız ve tek tek çözümü için uğraşacağız. Bunun için teknik ve hukuksal ekipler oluşturacağız. Kaybedecek zamanımız yok, acil hareket planı uygulayacağız."

Altınordu Kulübü Başkanı Seyit Mehmet Özkan da kulüpler olarak İZVAK'ın hep yanında olacaklarını belirterek, "Birlik olarak hareket edip, yıllardır ihmal edilen İzmir spor ve futbolunu kalkındırmak için çalışacağız. Biz her zaman İZVAK'a desteğe hazırız, sözümüz sözdür." dedi.

Yorumlar