İtalya, FIFA 2014'e İngiltere galibiyetiyle başlamak istiyor

FIFA 2014 Dünya Kupası D Grubu'ndaki ilk maçında İngiltere ile yarın karşı karşıya gelecek olan İtalya'da hedef galibiyet.Brezilya'nın Manaus şehrindeki Amazonia Arena'da oynanacak ve TSİ 01.00'de başlayacak maçta İngiltere'yi geçmeyi planlayan...

Google Haberlere Abone ol
İtalya, FIFA 2014'e İngiltere galibiyetiyle başlamak istiyor

FIFA 2014 Dünya Kupası D Grubu'ndaki ilk maçında İngiltere ile yarın karşı karşıya gelecek olan İtalya'da hedef galibiyet.

Brezilya'nın Manaus şehrindeki Amazonia Arena'da oynanacak ve TSİ 01.00'de başlayacak maçta İngiltere'yi geçmeyi planlayan tecrübeli teknik adam Cesare Prandelli, "Çok dikkat isteyen işimiz var ve biz çok bağlıyız. Yenmek için çok istekli olmamız lazım. Oyuncularımızdan da bunu bekliyoruz ve maçı kazanmamız için olumlu gelişmeler var." dedi.

İtalya Futbol Federasyonu Başkanı Giancarlo Abete ise yaptığı açıklamada, "Kafaların rahat olması kadar güvende çok önemlidir. FIFA sıralamasında 8. sıradayız, bu zaman zarfından bizden daha iyi işler yapan takımlar var demektir. Dünya Kupası’nda her takımın tehlikeli olacağının farkındayız. Biz de ona göre mücadelemizi ortaya koyacağız." diye konuştu.

Finallerin iddialı ekiplerinden biri olduklarını belirten İtalya'nın tecrübeli savunma oyuncusu Leonardo Bonucci ise yaptığı açıklamada, "Tartışmasız, iyi savunma yapan takım daima kazanır. Geçtiğimiz yıllarda yüksek savunma becerimizi sergiledik ve bu bizim finallere ulaşmamızı sağladı. Bu yeteneğimizi finallerde de sergileyeceğiz." dedi.

İtalya Milli Takım Doktoru Profesör Castellacci ise takımdaki oyuncuların sağlık durumuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Takımda büyük sıkıntılar bulunmuyor. Ufak sorunlar var, ama üstesinden gelinebilecek türden ve çalışmaya devam ediyoruz." diye konuştu.

CİHAN

Yorumlar