İtalya: 0 - Uruguay: 1

Stat: Estadio das DunasHakemler: Marco Rodriguez, Marvin Torrentera, Marcos Quintero, Mark W. Geiger,İtalya: Buffon, De Sciglio, Chiellini, Darmian, Marchisio, Balotelli (Dk. 46 Marco Parolo), Barzagli, Immobile (Dk. 71 Antonio Cassano), Bonucci, Pirlo,.

Google Haberlere Abone ol
İtalya: 0 - Uruguay: 1

Stat: Estadio das Dunas

Hakemler: Marco Rodriguez, Marvin Torrentera, Marcos Quintero, Mark W. Geiger,

İtalya: Buffon, De Sciglio, Chiellini, Darmian, Marchisio, Balotelli (Dk. 46 Marco Parolo), Barzagli, Immobile (Dk. 71 Antonio Cassano), Bonucci, Pirlo, Verratti (Dk. 75 Thiago Motta)

Uruguay: Muslera, Caceres, Gimenez, Godín, A.Pereira, Gonzalez, Arevalo Rios, C.Rodriguez (Dk. 78 Gastón Ramírez), Lodeiro (Dk. 46 Maximiliano Pereira, Dk. 63 Cristian Stuani), Cavani, Suarez

Gol: Dk. 81 Diego Godin (Uruguay)

Sarı kartlar: Dk. 22 Mario Balotelli, Dk. 77 Mattia de Sciglio (İtalya), Dk. 46 Egidio Arevalo, Dk. 90+1 Fernando Muslera (Uruguay)

Kırmızı kart: Dk. 59 Claudio Marchisio (İtalya)

FIFA 2014 Dünya Kupası D Grubu maçında bir üst tura yükselecek ikinci takımın belirleneceği maçta Uruguay, İtalya’yı 1-0 mağlup ederek bir üst tura çıkan taraf oldu. İtalya ise İspanya ve İngiltere'den sonra dünya kupasına veda eden 3. iddialı ülke oldu.

Natal şehrinde bulunan Estadio das Dunas stadıntaki mücadelede Meksikalı hakem Marco Rodriguez düdük çalarken Uruguay’ın tek golünü 81. dakikada Diego Godin attı. İtalya ise karşılaşma boyunca herhangi bir gol kaydedemedi.

CİHAN

Yorumlar