İsviçre "Maç Bitti" Derken Geri Döndü

FIFA 2014 Dünya Kupası E Grubu maçında İsviçre, 1-0 geriye düştüğü Ekvador karşısında 90+3'te bulduğu golle beraberliği kurtardı.

Google Haberlere Abone ol
İsviçre "Maç Bitti" Derken Geri Döndü

FIFA 2014 Dünya Kupası E Grubu maçında İsviçre, Enner Valencia'nın golüyle 1-0 geriye düştüğü Ekvador karşısında Admir Mehmedi ile beraberliği 90+3'te ise Haris Seferovic ile de 3 puanı buldu.

FIFA 2014 Dünya Kupası, E Grubu mücadelesinde Ekvador'la karşılaşan İsviçre, uzatma dakikalarında bulduğu golle mücadeleden 2-1 galip ayrıldı.

Karşılaşmaya hızlı başlayan ekip Ekvador olurken, 22. dakikada Enner Valencia'nın golüyle öne geçmeyi başaran da Ekvador oldu. Gole kadar istekli ve baskılı oynayan Ekvador, golden sonra geriye yaslanmaya başladı. İsviçre bu durumdan faydalanarak etkili pozisyonlar üretti ancak ilk yarıda bu golü bulamadı.

İkinci yarıya da ilk yarının ikinci bölümündeki gibi etkili başlayan İsviçre, 48. dakikada Admir Mehmedi'nin attığı golle beraberliği yakaladı. Bu golle birlikte geriye yaslanan Ekvador da daha sık atağa kalkmaya başladı. Karşılıklı harcanan net pozisyonlarla mücadelenin son anlarına girilirken, Haris Seferovic sahneye çıktı ve uzatma dakikalarında attığı golle İsviçre'yi, 1-0 geriye düştüğü maçta 2-1'lik galibiyete taşıdı.

Yorumlar