İsveçli kaleci Dahlin: Türkiye ile güzel bir maç oynayacağız

Gençlerbirliği’nin İsveçli oyuncusu Dahlin, İsveç Milli Takımı’nda olmaktan mutlu olduğunu, Türkiye ile çok güzel bir maç oynayacaklarını söyledi.

Google Haberlere Abone ol
İsveçli kaleci Dahlin: Türkiye ile güzel bir maç oynayacağız

Gençlerbirliği’nin İsveçli oyuncusu Dahlin, İsveç Milli Takımı’nda olmaktan mutlu olduğunu, Türkiye ile çok güzel bir maç oynayacaklarını söyledi.

Devre arasından Gençlerbirliği kadrosuna dahil olan İsveçli kaleci Dahlin, İsveç Milli Takımı’na seçilmesi ve Türkiye ile oynayacakları maç öncesi açıklamada bulundu.

Öncelikle milli takıma çağırıldığı için çok mutlu olduğunu dile getiren Dahlin, "Güzel bir maç olacağına inanıyorum. İki milli takımı karşılaştırmayı çok doğru bulmuyorum. Türkiye ligini değerlendirecek olursam, bu lige geldikten sonra şunu gördüm ki daha fazla kitleler tarafından takip edilmesi gerektiğini düşünüyorum. Dışarıdan daha fazla takip edilmeli diye düşünüyorum kalitesiyle bunu hak eden bir futbol oynanıyor Türkiye’de." ifadelerini kullandı.

İbrahimoviç’e övgülerde bulunan ve İbrahimoviç ile birlikte oynamanın kendisi için büyük bir şans olduğunu dile getiren milli kaleci, çünkü İbrahimoviç’in dünyanın en iyi oyuncularından birisi olduğunu kaydetti.

Herkesin aklından dünyanın en iyisi hakkında farklı düşünceler olduğunu dile getiren Dahlin, İbrahimoviç’in birçok futbolcu içerisinde en iyisi olduğunu kaydetti. Dahlin, İbrahimoviç’e karşı daha önce bir hazırlık karşılaşmasında oynadığını ancak tercihinin onunla karşılıklı değil aynı takımlarda oynamak olduğunu dile getirdi.

Türk futbolcular ve Fatih Terim ile ilgili düşüncelerini paylaşan, İsveçli oyuncu, şu an birçok şeyin kedisi için yeni olduğunu vurgulayarak, "Burada hayat yeni, lig yeni bir şeyleri söylemek için daha çok erken benim açımdan. Sipesifik olarak şu isim veya bu isim demek çok erken. Bunu zamanla yapabilirim ancak. Fatih Terim’i tanıyorum. Televizyondan gördüğüm zaman büyük bir adam olduğunu anlıyorum. Canlı hiç tanışmadım ama kendisinin ve ismini farkındayım." dedi.
CİHAN

Yorumlar