İsveç Milli Takımı Ankara'da ilk çalışmasını yaptı

Ankara’da oynanacak hazırlık maçı için Türkiye'ye gelen İsveç Milli Takımı, akşam saatlerinde ilk antrenmanını yaptı.

Google Haberlere Abone ol
İsveç Milli Takımı Ankara'da ilk çalışmasını yaptı

Ankara’da oynanacak hazırlık maçı için Türkiye'ye gelen İsveç Milli Takımı, akşam saatlerinde ilk antrenmanını yaptı.

Gençlerbirliği İlhan Cavcav Tesisleri'nde yapılan antrenman yaklaşık bir saat sürdü. Spor Toto Süper Lig'de forma giyen Gençlerbirliği’nden Jimmy Durmaz ve Johan Dahlin, Eskişehirspor’dan Erkan Zengin ile Kasımpaşaspor’dan Andreas İsaksson çalışmada yer aldı. Akşam yapılan çalışmaya Galatasaray’da bir dönem forma giyen Johan Elmander de katıldı. Öte yandan Zlatan İbrahimovic ise pazar günü oynanan maçta Marsilya’ya karşı forma giymesi nedeniyle dinlendirildiği için antrenmanda yer almadı. İsveç Milli Takımı, yarın saat 11.30'da Ankara 19 Mayıs Stadı'nda yapacağı tek çalışma ile hazırlıklarını tamamlayarak, maç saatini beklemeye başlayacak.

Ayrıca, antrenman öncesi Jimmy Durmaz ile İsaksson Türk basın mensuplarının maçla ilgili sorularını yanıtladı. Ankara’ya hiç yabancı olmayan Gençlerbirliği oyuncusu Jimmy Durmaz, İsveç milli takımı forması giydiği için mutlu olduğunu vurgulayarak, ‘’İsveç'te doğup büyüdüğüm için karışık duygular içinde değilim. Dolayısıyla İsveç'in kazanması için elimden geleni yapacağım.’’ şeklinde konuştu.

Kasımpaşaspor’un kalesini koruyan Andreas Isaksson ise 2014 Dünya Kupası'na katılamadıklarını belirterek, "Bu maç bizim için yeni bir başlangıç olacak. 2016 Avrupa Şampiyonası eleme maçları için takımımızı hazırlamaya çalışıyoruz. Türkiye ve İsveç iyi takımlar. Favori belirlemek zor. Çok çekişmeli bir karşılaşma olacak. Kazanmak için elimizden geleni yapacağız." dedi.



CİHAN

Yorumlar