İşte Kuyt'ın Beşiktaş - Liverpool tahmini

Liverpool'un eski oyuncusu Dirk Kuyt, Beşiktaş karşısında Kırmızılar'ı şanslı görüyor.

Google Haberlere Abone ol
İşte Kuyt'ın Beşiktaş - Liverpool tahmini

Altı yıllık Liverpool kariyeri sonrası 2012’den beri Fenerbahçe formasını terleten Dirk Kuyt, bu akşamki Beşiktaş-Liverpool maçı konusunda değerlendirmelerde bulundu.
 
Liverpool’un internet sitesine konuşan Hollandalı, “Liverpool, Atatürk Olimpiyat Stadı’ndan ele geçiren şekilde çıkabilir” dedi.
 
Kuyt sözlerini şöyle sürdürdü: “Tüm biletlerin satıldığını duydum. Çok ateşli bir taraftar stadyumda olacaktır.” “Türk taraftarların gülünç bir yanı var. Takımları kimle oynarsa oynasın -Liverpool, Barcelona yada Real Madrid- kazanacaklarını düşünüyorlar. Her süre bir şansları olduklarına inanıyorlar. Bugün de Beşiktaş taraftarı takımları için çok çok müspet lakin bana kıyasla favori Liverpool’dur.
 
'Beşiktaş kanatlardan saldıracak'
 
Beşiktaş, bilhassa kanatlardan çok çok fazla hücum yapmayı deneyecektir. Bu vaziyette Liverpool çok çok fazla kontra hücum şansı bulabilir. Bu da kazanmaları için iri bir şans. Türkiye’de futbol İngiltere’ye kıyasla çok çok farklı. Maçlarda çok çok ateşli taraftar desteği oluyor. Beşiktaş ve Galatasaray ile derbi oynamak ise çok çok keyifli.”

Kaynak: HABER7.COM

Yorumlar