İstanbul'da yarın okullar tatil mi? Vali açıkladı

Öğrenciler tarafından yanıtlanması beklenen 'İstanbul'da yarın okullar tatil mi?' sorusu cevabını buldu. İstanbul Valiliği az önce kar tatili ile ilgili izahat yaptı.

Google Haberlere Abone ol
İstanbul'da yarın okullar tatil mi? Vali açıkladı
Öğrenciler yönünden yanıtlanması beklenen 'İstanbul'da yarın okullar tatil mi?' sorusu cevabını buldu. İstanbul Valiliği az önce kar tatili ile alakalı izahat yaptı.

Öğrenciler yönünden yanıtlanması beklenen 'İstanbul'da yarın okullar tatil mi?' sorusu cevabını buldu. İstanbul Valiliği az öncelikle kar tatili ile alakalı izahat yaptı.

İstanbul Valisi Vasip Şahin okulların 19 Şubat Perşembe günü tatil olduğunu duyurdu. İstanbul Valiliği'nin 'kar tatili' izahatsı öğrencilerde kocaman neşe yarattı.

Öğrenciler tatil haberini alır olmaz, sosyal medyada İstanbul Valisi Vasip Şahin'i teşekkür yağmuruna tuttu.

Bazı üniversiteler de tatil edildi

Öte yandan Beykent Üniversitesi, Doğuş Üniversitesi ve Kavram Meslek Yüksek Okulları'nda da 19 Şubat Perşembe günü eğitime fasıla verildi.

İŞTE İstanbul Valiliği'NDEN YAPILAN O AÇIKLAMA


Meteoroloji yetkililerinden tahsil edilen bilgiye göre; ilimizde kar yağışının yarın öğle saatlerine kadar hummalı bir biçimde devam etmesi ve güçlü don vakayı beklenmektedir.

Valiliğimizce öğrencilerimizin ulaşımda herhangi bir risk ve mağduriyetle karşılaşmamaları için anaokulu, ilkokul, ortaokul, liseler ile hususi eğitim ve rehabilitasyon merkezlerinde eğitim ve öğretime 19 Şubat Perşembe günü de 1 (bir) gün fasıla verilmesi müsait görülmüştür.

Aynı gün halk müessese ve kuruluşlarında çalışan engelli personel ile gebe personel de idari izinli sayılacaktır.

Kaynak: FANATİK

Yorumlar