"İstanbul bizim için cehennem olacak!"

Club Brugge taraftarı Eric Kerkhof ve taraftar grubu yöneticisi Frederik Beşiktaş maçı için izahatlarda bulundu. "Beşiktaş ile oynayacağımız maçın çok defansif geçeceğini düşünüyorum. İkinci maçta ise İstanbul'da adeta cehennem ortamı olacağını düşü

Google Haberlere Abone ol
"İstanbul bizim için cehennem olacak!"
Club Brugge taraftarı Eric Kerkhof ve taraftar grubu yöneticisi Frederik Beşiktaş maçı için izahatlarda bulundu. "Beşiktaş ile oynayacağımız maçın aşırı defansif geçeceğini düşünüyorum. İkinci maçta ise İstanbul'da adeta cehennem ortamı olacağını düşünüyorum" dedi.

UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda Beşiktaş ile eşleşen ve ilk maçta 12 Mart Perşembe günü temsilcimiz siyah beyazlı ekibi konuk edecek Belçika'nın meşhur kulübü Club Brugge'de iri coşku yaşanıyor.

Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Lig'nde son 16 turunda eşleştiği Belçika'nın Club Brugge'lü oyuncular Beşiktaş eşleşmesi konusunda değerlendirmelerde bulundu.

Club Brugge takımının tecrübeli defans oyuncusu Davy De Fauw ve orta sahaya oyuncusu Tuur Dierckx, Beşiktaş ile UEFA Avrupa Ligi'nde aşırı güzel bir maç oynayacaklarını söyledi.

Kulüp tesislerinde yapılan antrenman sonrasında Cihan Haber Ajansı'na izahatlarda bulunan Davy De Fauw, 'Aslında kuralardan öncelikle Beşiktaş’ın elemelerde karşımıza çıkmasını istedim ve hem burada hem de orada oynamayı göze almıştım. Muhteşem bir atmosferin olacağına inanıyorum ve aşırı güzel maçlar çıkacağına eminim. Beşiktaş’ta Demba Ba’nın oynadığını ve aşırı iyi bir taraftar gruplarının olduğunu biliyorum' diye konuştu.

Club Brugge takımının altyapısından yetişen profesyonel orta piyasa oyuncusu Tuur Dierckx de yaptığı izahatda, 'Beşiktaş ile aşırı zor bir maç olacağını düşünüyorum. Beşiktaş’ın aşırı iri adı mevcut ve iyi bir takım. Güzel bir maç olacağından şüphem yok.' dedi.

ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Hafta sonu deplasmanında Moeskroen ekibi ile oynanan maçta forma giyen oyuncular rejenerasyon idmanıyla günü tamamladı. Diğer oyuncular ise ısınma hareketlerinin arkasından taktik ağırlıklı bir idman gerçekleştirdi.

Son 3 maçında 2 yenilgi ve 1 birliktelik dal Club Brugge, orta sahasındaki mühim oyuncusu Victor Vazquez'in ise sakatlanması can sıktı. Bu oyuncunun hali konusunda maç sonunda net izahat yapılmazken, Beşiktaş maçlarında oynayıp oynamayacağının belirgin bulunmadığı bildirilmişti. Fakat daha sonra yapılan kontrollerde Victor Vazguez'in durumunun aşırı ciddi bulunduğu ve sezonu kapattığı öğrenildi.

Öte yandan Club Brugge takımını yakından takip eden ve Belçika’nın Flaman branşında azami satan Het Laatste Nieuws Gazetesi muhabiri Wouter Devynck, Club Brugge takımının Beşiktaş ile eşleşmesinin güzel bir manzara oluşturduğunu söyledi.

Beşiktaş'ın penaltılarla da olsa Liverpool'u elediğini belirten Wouter Devynck, 'Bence güzel bir eşleşme, Club Brugge karşısında iyi kimi var. Brugge’un turu geçmeme bunun şeklinde bir hali söz konusu değil, Beşiktaş’ı yenebileceğini düşünüyorum. Beşiktaş, Liverpool’ı eledi ve şuan Türkiye Ligi'nde şampiyonluk savaşı veriyorlar. Güçlü bir takım, bir başka Belçika ekibi bulunan Anderlecht, diri oyunculara sahip bulunan Galatasaray’ı kazandı ve bundan ötürü hiçbir şey imkanı olmayan değildir. 8-9 sene öncelikle Galatasaray ile oynayan Club Brugge maçından ötürü güzel hadiseler yaşanmadı. Şehirde ve stadyum etrafında taşkınlıklar oldu. Ama bu sefer Brugge şehrinde yetkililerin tüm önlemleri alacağını düşünüyorum.' izahatsında bulundu.

CLUB BRUGGE TARAFTARLAR: 'İSTANBUL BİZİM İÇİN CEHENNEM OLACAK'

Club Brugge taraftarı Eric Kerkhof ve taraftar grubu yöneticisi Frederik de takımlarının Beşiktaş ile eşleşmesini değerlendirirken, aşırı güzel maçların çıkarlarını beklediğini söylediler.

Nasıl bir maç olabileceği ile ilgili net bir şey söylemesinin mümkündür olmadığını belirten Kerkhof, 'Nasıl bir maç olacağını bilmiyorum fakat bu seviyede oynayan tüm takımlar iyidir. Beşiktaş ile kendimiz bunun şeklinde oynayamayacağız natürel ki fakat başka taraftan da şansımızın da olduğunu düşünüyorum. Üzgün bir büyüme yaşadık ve orta piyasa oyuncumuz Victor Vazquez sakatlandı. Kendi ligimizde aşırı diri bir takıma sahibiz fakat Beşiktaş ile oynayacağımız maçın aşırı defansif geçeceğini düşünüyorum. İkinci maçta ise İstanbul’da adeta cehennem ortamı olacağını düşünüyorum' dedi.

Club Brugge 'Mavi siyah' taraftar grubu yöneticisi Frederik ise yaptığı izahatda, 'Aslında Beşiktaş ile eşleşme çıktığında Alman yada bir İngiliz ekibi çıksaydı dedik. Fakat Beşiktaş ile sportmence bir yarışma geçeceğini düşünüyorum. İki takımında turu geçmek için şansı aynı. Bu arada biz, Belçika kupasında da şampiyonluk için yarışıyoruz' diye konuştu.

(NTVSpor)

Kaynak: FANATİK

Yorumlar