İstanbul Başakşehir, Ufuk Ceylan ve genç oyuncu Cihan Yıldız'ı kadrosuna kattı

Spor Toto Süper Lig'in yeni ekiplerinden İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü, geçtiğimiz sezon Galatasaray forması giyen Ufuk Ceylan ile 2+1, Borussia Dortmund ile Almanya U-16 formasını giyen genç oyuncu Cihan Yıldız ile ise 4 yıllık sözleşme...

Google Haberlere Abone ol
İstanbul Başakşehir, Ufuk Ceylan ve genç oyuncu Cihan Yıldız'ı kadrosuna kattı

Spor Toto Süper Lig'in yeni ekiplerinden İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü, geçtiğimiz sezon Galatasaray forması giyen Ufuk Ceylan ile 2+1, Borussia Dortmund ile Almanya U-16 formasını giyen genç oyuncu Cihan Yıldız ile ise 4 yıllık sözleşme imzaladı.

    Başakşehir'deki kulüp binasında düzenlenen imza törenine yönetim kurulu üyesi Ömer Faruk Ayvacı, kaleci Ufuk Ceylan ve genç oyuncu Cihan Yıldız katıldı.

    İmza töreninde konuşan Ufuk Ceylan, anlaşmanın iki taraf içinde hayırlı olmasını dileyerek, "İlk Başakşehir ile görüşmeye geldiğim vakit başkanımız ve hocamız ileriye dönük projelerinden bahsettiler. Bende bu projelerin içerisinde olmak istedim. Burada daha çok forma giyme şansı bulacağımı düşündüğüm için de buraya transfer oldum." dedi.

    Volkan Babacan ile yaşayacağı forma rekabeti için ise Ufuk Ceylan, "Volkan ile daha önceden de tanışıyorum. Hep beraberdik zaten. Rekabet her zaman iyidir. Önemli olan takımın başarısı. Rekabet bize başarıyı getirecektir." ifadelerini kullandı.

    

    Genç oyuncu Cihan Yıldız ise Başakşehir'e transfer olduğu için çok mutlu olduğunu söyledi.

CİHAN

Yorumlar