İstanbul Başakşehir Hollanda'da kampa girdi

Spor Toto Süper Lig'in yeni ekiplerinden İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü, 2014-2015 sezonu 2. etap hazırlıkları için Hollanda'da kampa girdi. 12 gün boyunca Hollanda'nın Hoenderloo kasabasında Princess Victoria Otelinde kamp yapacak olan takım,...

Google Haberlere Abone ol
İstanbul Başakşehir Hollanda'da kampa girdi

Spor Toto Süper Lig'in yeni ekiplerinden İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü, 2014-2015 sezonu 2. etap hazırlıkları için Hollanda'da kampa girdi. 12 gün boyunca Hollanda'nın Hoenderloo kasabasında Princess Victoria Otelinde kamp yapacak olan takım, bu sürede 4 hazırlık maçına çıkacak.

1 Ağustos Cuma günü Hollanda Süper Lig ekiplerinden Go Ahead Eagles, 3 Ağustos'ta Hollanda Süper ekiplerinden Willem II ile, 6 Ağustos'ta yine Hollanda Süper lig ekiplerinden Pec Zwolle ile karşılaşacak olan Abdullah Avcı yönetimindeki İstanbul Başakşehir, son karşılaşmasını ise 9 Agustos günü Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Sivasspor ile gerçekleştirecektir.

Kamp kadrosunda 30 futbolcu bulunan İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü, 10 Ağustos pazar günü Hollanda kampını tamamlayıp İstanbul'a dönecek.

CİHAN

Yorumlar