İstanbul Başakşehir, Ferhat ve Rotman ile sözleşme imzaladı

Spor Toto Süper Lig'in yeni ekiplerinden İstanbul Başakşehir, Ferhat Öztorun ile 3+1 yıllık ve Sloven futbolcu Rajko Rotman ile de 4 yıllık sözleşme imzaladı.Başakşehir Stadı'nda düzenlenen imza törenine yönetim kurulu üyeleri Mesut Altan...

Google Haberlere Abone ol
İstanbul Başakşehir, Ferhat ve Rotman ile sözleşme imzaladı

Spor Toto Süper Lig'in yeni ekiplerinden İstanbul Başakşehir, Ferhat Öztorun ile 3+1 yıllık ve Sloven futbolcu Rajko Rotman ile de 4 yıllık sözleşme imzaladı.

Başakşehir Stadı'nda düzenlenen imza törenine yönetim kurulu üyeleri Mesut Altan ve Ömer Faruk Ayvacı ile futbolcular katıldı.

Teknik Direktör Abdullah Avcı'nın raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdürdüklerini kaydeden Yönetim Kurulu Üyesi Mesut Altan, "Yeni oyuncularımız Ferhat Öztorun ve Rotman'a hoşgeldiniz diyorum. Hocamızın raporu doğrultusunda tranfser çalışmalarını sürdürüyoruz." dedi.

İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü ile 3+1 yıllık sözleşme imzalayan Ferhat Öztorun da "Hedefleri olan bir takıma geldim. Benim gelişmemde emeği olan Abdullah Avcı ile çalışacağım için çok mutluyum. Tranfserimde emeği olan herkese teşekkür ediyorum." dedi.

Sloven oyuncu Rotman da "Başakşehir'e imza attığım için mutluyum. 4 yıllık sözleşme imzaladım. Bu kurumun parçası olduğum için mutluyum. Çalışkan bir oyuncuyumdur. Elimden geleni yapmaya çalışacağım." şeklinde konuştu.

Futbolcular, imza attıktan sonra basın mensuplarına poz verdi.

CİHAN

Yorumlar