İstanbul Başakşehir 0-0 Torku Konyaspor

Abdullah Avcı ve Aykut Kocaman'ın nefes kesen taktik savaşı golsüz eştilikle bitti, 1 puan iki ekip için de değerliydi. Ev sahibi bu beraberlikle 4. sıraya yerleşti.

Google Haberlere Abone ol
İstanbul Başakşehir 0-0 Torku Konyaspor
Abdullah Avcı ve Aykut Kocaman'ın soluk kesen taktik mücadelesi golsüz eştilikle bitti, 1 puan iki ekip için de değerliydi. Ev sahibi bu beraberlikle 4. sıraya yerleşti.

Fenerbahçe karşısında tahsil edilen tek puanın morali ile İstanbul’a gelen Konya, Avrupa Ligi’ni kovalayan canlı rakibi Başakşehir’den de bir puan edinmeyi başardı: 0-0. Olimpiyat Stadı’nın rüzgarından kaçan İstanbul Belediye, Başakşehir forması ile bu defa Fatih Terim Stadı’nın fırtınasına takıldı. Doka’nın yokluğunda ev sahibinin oturmuş kadrosu ilk yarıda Visca’nın sağdan, Alpaslan’ın soldan Semih ile buluşturacağı toplara bel bağladı. Konya kalecisi Kaya, ilk 45’te defansının hatalarını da telafi edip, kalesinde gole izin vermedi. 19’da Mahmut Tekdemir’in baş ile penaltı noktasına göndermek istediği top, Vukovic’in eline çarptı. Hakem Halis Özkahya ‘devam’ dedi. ‘Atak üstünlüğü’nün ev sahibinde bulunduğu ilk yarı 0-0’la geçildi. İkinci 45’te rüzgarı arkasına piyasa Konya, gole daha yakın takımdı. 65’te Kabze’nin vuruşunda Volkan, ayakları ile maçın en kritik kurtarışına imza attı. Bu dakikadan itibaren teknik adamların karşılıklı hamleleri, oyunun soğumasına, futbolcuların da riski azaltmak hesabına oyunu rolantiye almalarına sebep oldu: 0-0.

90+ Hüseyin Sakarya

Kaynak: FANATİK

Yorumlar