İspanya şokta! Bu sözler konuşuluyor...

Barcelona'nın efsane ismi Hristo Stoichkov, Real Madrid'in dünyaca ünlü yıldızı Cristiano Ronaldo ile ilgili çarpıcı sözler söyledi.

Google Haberlere Abone ol
İspanya şokta! Bu sözler konuşuluyor...
Barcelona'nın efsane adı Hristo Stoichkov, Real Madrid'in dünyaca meşhur yıldızı Cristiano Ronaldo ile ilgili çarpıcı sözler söyledi.

Cristiano Ronaldo, 2015'e pek iyi başlamadı. Zaman süre tribünlerin tepkisiyle de karşılaşan yıldız oyuncunun yaz ayında takımdan ayrılabileceği konuşuluyor. İki ayrıcalıklı devirde Barcelona forması giyen Bulgar efsane Hristo Stoichkov da Ronaldo'nun yaşadığı azalış meselesi için çarpıcı ifadeler kullandı.

Özellikle son maçta Bale'in attığı golden sonra Ronaldo'nun sevinmemesi meselesi için konuşan Stoichkov, 'Maç kazanmaktan daha iyi bir şey yoktur. Takım arkadaşınız gol attı diye sinirlenir ve sevinmezseniz intihar etmiş olursunuz. Çünkü bundan sonra sizin hiç bir değeriniz yoktur' dedi.

'Kafasının içerisinde değilim'

Ronaldo'nun devamlı Messi ile kıyaslanması için ise Stoichkov şu ifadeleri kullandı;

'İki futbolcunun da kalitesini tyükselişamazsınız. Messi olması gerektiği yerde, Ronaldo ise biraz zor durumda. Ama her futbolcu böyle zor yıllardan geçebilir. Ben de devrinde ıslıklanmıştım. Belki de Messi takıntısı onu etkiliyordur. Onun kafasının içerisinde değilim. Messi ile arasındaki fark; Messi, Pele, Maradona, Cruyff gibi oyuncularla kıyaslanıyor, Ronaldo ise sırf Messi ile.'

Bulgar efsane bununla beraber Ronaldo'nun satılabileceğini de söyledi;

'Ronaldo’nun geleceği meselesi için Florentino Perez ile konuşmalısınız. Er yada geç satılacaktır. Futbol dünyası böyledir fakat her şey başkanınıza bağlı. Paraya gereksinimleri varmı bilmiyorum. Ama Şayet varsa onu satmak için iyi bir zaman.'
Kaynak: Ajansspor

Kaynak: FANATİK

Yorumlar