İspanya Milli Takımı'nda Costa'nın yerine Aspas

- İspanya Milli Takımı'nda sakatlığı geçmeyen Diego Costa aday kadrodan çıkartılırken, yerine Iago Aspas çağrıldı - La Liga'da bu sezon 6 golü bulunan Celta Vigolu futbolcu Aspas, kariyerinde ilk defa milli formayı giyme şansı yakaladı

Google Haberlere Abone ol
İspanya Milli Takımı'nda Costa'nın yerine Aspas


MADRİD (AA) - İspanya Milli Takımı'nda sakatlığı devam eden Diego Costa aday kadrodan çıkartılırken, bu futbolcunun yerine Iago Aspas kadroya çağrıldı.

Chelsea'de forma giyen ve İspanya Milli Takımı'na bacak kaslarındaki sakatlık sorunuyla gelen Diego Costa, 3 gün süren antrenmanlar sonunda iyileşemeyince kadrodan çıkartıldı. İlk iki gün takımdan ayrı çalıştıktan sonra bugün sahaya inen Costa, ağrılarının devam etmesi üzerine idmanı yarıda bırakarak, milli takım kampından ayrıldı.

İspanya Milli Takımı Teknik Direktörü Julen Lopetegui, Diego Costa'nın yerine Celta Vigo'dan Iago Aspas'ı kadroya çağırdı. İspanya 1. Futbol Ligi'nde (La Liga) bu sezonun geride kalan bölümünde 6 kez rakip fileleri havalandıran ve gol krallığı yarışında Luis Suarez (8) ve Lionel Messi'nin (8) ardından Antoine Griezmann ve Willam Jose ile üçüncülüğü paylaşan Aspas, kariyerinde ilk defa milli formayı giyme şansı yakaladı.

İspanya, 2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde 12 Kasım Cumartesi günü Makedonya'yı konuk edecek, 15 Kasım Salı günü ise Wembley Stadı'nda İngiltere ile hazırlık maçı yapacak.

Yorumlar