İspanya Futbol Federasyonu Başkanı Villar'ın yeğeni öldürüldü

- İspanya Futbol Federasyonu Başkanı ve FIFA Başkan Yardımcısı Villar'ın kadın yeğeninin Meksika'da kaçırıldıktan sonra öldürüldüğü belirtildi

Google Haberlere Abone ol
İspanya Futbol Federasyonu Başkanı Villar'ın yeğeni öldürüldü


MADRİD (AA) - İspanya Futbol Federasyonu (RFEF) Başkanı ve Uluslararası Futbol Federasyonlar Birliği (FIFA) Başkan Yardımcısı Angel Maria Villar'ın kadın yeğeninin Meksika'da kaçırıldıktan sonra öldürüldüğü açıklandı.

İspanya Dışişleri Bakanı Jose Manuel Garcia Margallo, bir radyoya yaptığı açıklamada RFEF Başkanı Villar'ın yeğeninin, Meksika'da kaçırılma ve fidye isteme olayı sonrasında öldürüldüğünü duyurdu. Margallo, söz konusu olayın Meksika'nın Toluca adlı yerleşim yerinde olduğunu belirterek, "Kaçırılma olayı bir bankomatın önünde olmuş. Daha sonrasında saldırganlar aile ile temasa geçip para istemişler. Kaçırılan kadının eşi ve bir aile üyesi parayı ödeyip, serbest kalmasını sağlamak için Meksika'ya gittiler. İstenilenden daha az olsa da fidye ödendi. Sağ salim kurtarılacağını sanıyorduk ama maalesef böyle olmadı." şeklinde konuştu.

1988 yılından bu yana RFEF Başkanı olan Villar, aynı zamanda FIFA'da başkan yardımcılığı görevini de yürütürken, bu yıl içinde geçici olarak UEFA Başkanı da olmuştu.


Yorumlar