İsmail Kartal, Gaziantepspor'dan memnun

- Teknik direktör Kartal: - "Şu an itibarıyla takımın arzusundan ve arkadaşlık ortamından memnunum" - "Herhangi bir olumsuzluk olmazsa hafta sonuna kadar 1 veya 2 transferimiz daha bitecek"

Google Haberlere Abone ol
İsmail Kartal, Gaziantepspor'dan memnun


GAZİANTEP (AA) - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Gaziantepspor'un teknik direktörü İsmail Kartal, takımın arzusundan ve arkadaşlık ortamından memnun olduğunu söyledi.

Kartal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hazırlık çalışmalarının gayet iyi gittiğini dile getirdi.

Ekibiyle yapacakları katkılarla sezon başladığında Gaziantepspor'u iyi yerlere taşıyacaklarını belirten Kartal, "Şu an itibarıyla takımın arzusundan ve arkadaşlık ortamından memnunum." dedi.

Antrenmanlara, sakatlıkları bulunan Anton Putsila ve Orkan Çınar'ın katılamadığını aktaran Kartal, Putsila'nın 10 güne, Orkan'ın ise 2 haftaya kadar takımla çalışmalara katılabilecek seviyeye geleceğini vurguladı.

Bazı mevkilerde transfere ihtiyaçlarının olduğunu anlatan Kartal, "Bununla ilgili transfer çalışmalarımız sürüyor. Eksiklerimiz giderildiğinde daha da iyi olacağımızı düşünüyorum. Herhangi bir olumsuzluk olmazsa hafta sonuna kadar 1 veya 2 transferimiz daha bitecek." diye konuştu.

Yorumlar