İsmail Kartal bırakıyor!

Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal, Kasımpaşaspor maçı sonrası yönetimin önünü açmak için görevini bırakacak.

Google Haberlere Abone ol
İsmail Kartal bırakıyor!
Başakşehir karşılaşmasından alınan beraberlik ve şampiyonluk iddiasının kaçmasının ardından tüm gözler, teknik direktör İsmail Kartal’a çevrilmişti. Büyük bir üzüntü yaşayan Kartal’ın, son hafta oynanacak olan Kasımpaşa karşılaşmasının ardından istifasını açıklayacağı bildirildi.
Tecrübeli çalıştırıcının bu hareketiyle de yönetimin, kendisinin yerine gelecek olan kişiyi belirmesiyle ilgili önünü açacağı öğrenildi. Kartal’ın yanı sıra, onunla birlikte Aykut Kocaman ve Ersun Yanal döneminde de kulüpte görev yapan yardımcılarından kaleci antrenörü Murat Öztürk dışında, Sefer Yılmaz, Zeki Göle, Ramazan Yıldırım ve Melikşah Sezgin’le de yolların ayrılacak.

‘Asla unutmayacağım’
Morali bozuk olan Kartal’ın ise yakın çevresine, “Ben ve takımım nelerle uğraştık. Saha içinde ve dışında yaşadığımız olumsuzlukları herkes gördü. Herkesi kendisiyle başbaşa bırakıyorum. Ancak basın toplantısında da söylediğim gibi, bu sezon bize yapılan haksızlıkları ve adaletsizlikleri hayatım boyunca unutmayacağım. Gönül isterdi ki iki kupayla sezonu kapatalım, ancak olmadı. Bana ve oyuncularıma küfürler edildi. Son maç sonrasında da yapılanlara çok üzüldük. Keşke bunlar yaşanmasaydı” dediği öğrenildi.
Kaynak: Fanatik

Yorumlar