Işıl Alben: Benim önceliğim Galatasaray

Avrupa ve Türkiye şampiyonu Galatasaray Odeabank'ın takım kaptanı Işıl Alben, gelecek planları konuşmak için erken olduğunu; ancak önceliğinin sarı - kırmızılı kulüp olduğunu söyledi.Türkiye Şampiyonu Galatasaray Odeabank, Florya Metin...

Google Haberlere Abone ol
Işıl Alben: Benim önceliğim Galatasaray

Avrupa ve Türkiye şampiyonu Galatasaray Odeabank'ın takım kaptanı Işıl Alben, gelecek planları konuşmak için erken olduğunu; ancak önceliğinin sarı - kırmızılı kulüp olduğunu söyledi.

Türkiye Şampiyonu Galatasaray Odeabank, Florya Metin Oktay Tesisleri’nde yapılan medya gününde basın mensuplarıyla bir araya geldi. Basın mensuplarının sorularını cevaplayan takım kaptanı Işıl Alben, "Her zaman konuştuğumuz bir şey var. Rakibimizden daha çok kendimizin sahada ne yapacağıyla ilgileniyoruz. Sadece finallerde değil; çıktığımız tüm maçları aynı konsantrasyonla düşündük. Fenerbahçe çok kuvvetli ve iyi oyunculardan kurulu bir ekip. Saygı duyuyor ve mücadelelerinden dolayı kutluyoruz. Ama dediğim gibi biz her zaman kendi işimize baktık." şeklinde konuştu.

Gelecekle ilgili planları sorulan Işıl Alben, "Şampiyon olduk bu konuları konuşmak istemiyoruz. Benim önceliğim her zaman Galatasaray'dı bundan sonra da öyle olacak. İlerleyen günlerde bununla ilgili daha net konuşabiliriz." cevabını verdi.

Takım olarak başarının sırrını çok çalışmak ve birbirine inanmak olarak değerlendiren tecrübeli basketbolcu, 'duran kadın' pozlarıyla ilgili de "Futbol takımımızın oyuncularıyla zaman zaman birbirimize destek vermek için konuşuyoruz. Bu sevinci daha önce birçok takım yaptı. Öncelikle Galatasaraylı futbolcular başlattı. Biz de Avrupa'nın en büyük kupasını aldıktkan sonra daha anlamlı olabileceğini düşündük. Onlardan esinlendik ve onlara bir mesaj vermek istedik; güzel oldu bence." ifadelerini kullandı.

NEVRİYE YILMAZ: FIBA EUROLEAGUE WOMEN ŞAMPİYONLUĞU BENİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİYDİ"

Galatasaray Odeabank'ın diğer tecrübeli basketbolcusu Nevriye Yılmaz ise daha önce sahip olmadığı FIBA EuroLeague Women şampiyonluğunun kendisi için çok önemli olduğunu söyledi.

Nevriye Yılmaz, bu yıl aldıkları 3 kupanın birbirinden değerli olduğunu belirterek, "Ama özellikle FIBA EuroLeague Women'daki şampiyonluk benim için çok önemliydi. Çünkü kariyerimde daha önce sahip olmadığım bir kupaydı. Tabii sezonu da kendi seyircimizin önünde Türkiye Ligi şampiyonu olarak tamamlamak da çok güzel bir duygu. İnanılmaz bir taraftarımız vardı. Bize de inanılmaz bir itici güç oldu. Güzel de bir maç oldu; gelenleri memnun ettiğimizi düşünüyorum. Camiamıza hayırlı olsun." diye konuştu.

NEVRİYE'DEN BAŞ ANTRENÖR EKREM MEMNUN'A ÖVGÜ

Baş antrenörleri Ekrem Memnun'la ilgili de konuşan Nevriye, "Şu ana kadar çalıştığım en iyi koçlardan bir tanesi. Özellikle bir ağabey gibi hepimize. Bizi inanılmaz inandırdı. İnanılmaz bir güven sağladı. Takım arkadaşlarımızla da güzel bir uyuum vardı. Ekrem ağabeyin de katkısı çok büyüktü. Doğru insanları seçti takıma. Bir aile gibiydik. Bunun sonucunda da büyük başarılar geldi. Bu başarıların bir parçası olduğu için mutluyum." ifadelerini kullandı.

Esra Şencebe de koçları Ekrem Memnun'un çok iyi bir ekip oluşturduğunu ve çok iyi çalıştıklarını söyledi. Şencebe, şöyle konuştu: "Çok çalıştık, çok inandık, çok iyi motive olduk. Takımdaki uyum ve arkadaşlık da çok iyiydi. Bunlar da önemli etkenlerdi. Tabii ki bizi bir arada tutan şeylerden bir tanesi de herkesin çok iyi niyetli olması. Herkesin tüm samimiyetiylle basket oynaması ve bu takımda olmak istemesiydi. Bu kadar çalışmanın karşılığında da daha iyi maçlar çıkardık ve sonunda kupalar geldi." CİHAN

Yorumlar