Isaksson'un Kasımpaşa üzüntüsü

- İstanbul ekibinin İsveçli eski kalecisi Isaksson: "Kasımpaşa'nın lige kötü başlamasına üzüldüm. Kaliteli kadroları var, kısa sürede toparlanırlar"

Google Haberlere Abone ol
Isaksson'un Kasımpaşa üzüntüsü

STOCKHOLM (AA) - İsveç Birinci Futbol Ligi (Allsvenskan) ekibi Djurgarden'in file bekçisi Andreas Isaksson, eski takımı Kasımpaşa'nın Süper Toto Süper Lig'e kötü başlamasına rağmen kısa sürede toparlanacağına inandığını söyledi.
Dört sezon boyunca Kasımpaşa forması giydikten sonra bu yıl Djurgarden'e transfer olan Isaksson, AA muhabirine açıklamada bulundu.
Kasımpaşa'nın bu sezon Spor Toto Süper Lig'de gösterdiği performansa değinen İsveçli kaleci, "Kasımpaşa'nın lige kötü başlamasına üzüldüm. Kaliteli kadroları var, kısa sürede toparlanırlar." ifadelerini kullandı.
Eski takımı Djurgarden'e transfer olmaktan dolayı mutluluk duyduğunu dile getiren Isaksson, "Djurgarden ile 2,5 yıllık kontrat imzaladım. Uzun yıllar sonra yuvama tekrar dönmüş oldum." dedi.
Takımının son oynanan Stockholm derbisinde AIK karşısında 3-0 mağlup olmasını değerlendiren 34 yaşındaki Isaksson, "13 yıl sonra heyecanlı bir derbi maçı yaşadım. Sahamızda, seyircimiz önünde 3 gol yemem benim için üzücü oldu. Harika bir taraftar ve güzel bir atmosfer vardı. Takım olarak iyi oynamadık ve yenilgi kaçınılmaz oldu." diye konuştu.
Ligde 23 hafta sonunda 28 puan toplayan Djurgarden, 11. sırada yer alıyor.

Yorumlar